Vacature Accountmanager Groothandel (Noord-Holland)

Ben jij een relatiemanager die onze Salesafdeling komt versterken in de regio Noord-Holland? Dan zijn wij de ideale partij voor jou om je aan te verbinden! De afdeling Sales bij Inventum is hard op weg om de markt van de warmtepompen te veroveren. Dat doen we met innovatieve concepten die we aanbieden binnen de nieuwbouw, renovatiebouw en energiemarkt. Als Accountmanager voer jij commerciële activiteiten uit binnen deze markten om zo een grote bijdrage te leveren aan de marktpositie en de bijbehorende omzettargets van Inventum. Ben jij die netwerker die altijd kansen signaleert en gedreven wordt vanuit technische affiniteit? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Brochures

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager focus je je op de business to business markt gericht op groothandels en installateurs. Je zorgt voor goed marktonderzoek en verwerkt dit in de salesplannen die als fundament gebruikt worden voor het realiseren van de gezamenlijk opgestelde doelen. Je bouwt een groter regionaal netwerk op en je onderhoudt relaties met bestaande, nieuwe en potentiële klanten met het oog op het vormen van samenwerkingsverbanden voor de lange termijn. Je houdt je voortgang correct en duidelijk bij en je onderhoudt contacten intern om zo de juiste aanbiedingen aan je klanten te doen. Voor klanten ben jij de trusted advisor die altijd een eerlijk advies geeft en dus de beste oplossingen biedt.

Wie ben jij?

Jij bent een netwerker pur sang. Je bent commercieel gedreven en je kunt klanten overtuigen op basis van jouw kennis van de markt. Je spreekt de taal van de groothandel en installateur en je weet je netwerk enthousiast te maken voor het Inventum productportfolio. Jouw regio betreft de regio Noord-Holland, dus bij voorkeur woon je in diezelfde provincie. Verder heb je minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Je beschikt over overtuigingskracht en je weet snel draagvlak te creëren. Je beheerst de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond de € 4.500,- bruto per maand.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Michel Pothuizen, Teamlead Groothandels & Installateurs, via telefoonnummer 06 – 196 73 991. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of vind ons op LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.