Vacature Accountmanager

Ben jij een technisch onderlegde high potential die het team Bouw & Advies komt versterken in de regio Midden – Zuid-Oost? Dan zijn wij de ideale partij voor jou om je aan te verbinden! De afdeling Sales is hard op weg om de markt van de warmtepompen te veroveren. Dat doen we met innovatieve concepten die we aanbieden binnen de nieuwbouw, renovatiebouw en energiemarkt. Als Accountmanager voer jij commerciële activiteiten uit binnen deze markten om zo een grote bijdrage te leveren aan de marktpositie en de bijbehorende omzettargets van Inventum. Ben jij een netwerker pur sang die altijd kansen signaleert en gedreven wordt vanuit technische affiniteit? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Vacature Junior Business Developer

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. Wat is de mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf. Wij stropen onze mouwen graag op om net even een stapje verder te gaan. Ideeën om te verbeteren worden zeer gewaardeerd.

Wat ga je doen als Accountmanager?

Als Accountmanager leer je de fijne kneepjes van het vak van onze Business Developers. Je focust je op de business-to-business markt van projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Je denkt na over nieuwe proposities en concepten en samen met de Business Developers werk je deze ideeën uit. Je geeft opvolging aan leads en opportunity’s in samenwerking met andere afdelingen binnen Inventum. Je voert de teamstrategie binnen jouw regio uit met klinkende resultaten tot gevolg. Je bent in staat je snel te ontwikkelen tot een trusted advisor die op een overtuigende wijze oplossingen biedt.

Wie ben jij?

Jij bent een netwerker pur sang met bij voorkeur een afgeronde technische studie, zoals Werktuigbouwkunde. Je bent commercieel gedreven en je kunt klanten overtuigen op basis van jouw kennis van de techniek. Jouw leergierigheid en technische passie zorgt ervoor dat je ons productenportfolio je snel eigen maakt. Je kunt aantonen dat je snel een netwerk kunt opbouwen en hoe je dat vervolgens enthousiast kan maken voor het door jou aangeboden productportfolio. Je hebt ervaring in een commerciële (buitendienst)functie en daarbinnen heb je goede resultaten behaald. Jouw regio betreft de regio Midden – Zuid-Oost, dus bij voorkeur woon je op de lijn Utrecht-Nijmegen. Je beschikt over overtuigingskracht en je weet snel draagvlak te creëren. Je beheerst de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond de €4.500 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Een referentenonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Solliciteer door een e-mail met je cv en motivatie te sturen naar onze HR-afdeling via hr@inventum.com. Voor meer informatie neem je contact op met Koen Verweij, Teamlead Bouw & Advies, via telefoonnummer 06 – 25 77 84 75.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.