Vacature Business Controller

De afdeling Finance & Control heeft ambitieuze doelstellingen. We willen ons verder professionaliseren en dichter naar de business bewegen. Om deze doelstellingen te realiseren, zoeken wij een nieuwe collega Business Controller. Ben jij die goede adviseur die verder kijkt dan de cijfers? En vind je het optimaliseren van het proces minstens zo belangrijk als de rapportages? Dan is deze vacature Business Controller je op het lijf geschreven!

Brochures

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen als Business Controller?

Als Business Controller fungeer je als sparringpartner van het management ten aanzien van het opstellen van business cases en projectbudgetten. Daarnaast voorzie je management en directie van input en advies gericht op het nemen van (strategische) besluiten en het optimaliseren van de (financieel gerelateerde) processen. Je stelt forecasts op en bent verantwoordelijk voor het investeringsproces en het klantbonusproces. Daarnaast voer je controles uit en verzorg je rapportages. Ook heb je een grote rol in het verzorgen van de maandafsluitingen en de jaarafsluiting.

Wie ben jij?

Jij bent een sterk communicatieve Business Controller die gemakkelijk het overzicht weet te behouden. Je werkt projectmatig en ondersteunt je collega’s in hun werk en groei. Daarnaast ben je nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder beschik je over minimaal hbo denk- en werkniveau en heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast kent Excel geen geheimen voor je en kennis van Sap (FI-CO) en PowerBi is een grote pre.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond de €4.000 bruto per maand.

Solliciteren op de functie Business Controller?

Voor meer informatie over de vacature Business Controller neem je contact op met Gaby Stigter, Manager Finance & Control, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.