Vacature Facilitair medewerker

Een gastvrije receptie, representatieve vergaderruimtes, een goed lopend bestelproces: allemaal resultaten van jouw inzet als Facilitair medewerker bij Inventum! We zijn op zoek naar een collega die het leuk vindt om een goedlopende toko te runnen en daar constant verbetering in zoekt. Met jouw servicegerichte houding, vrolijke persoonlijkheid en can-do mentaliteit word je de spil in de organisatie. Je werkt samen met de Officemanager: haar ondersteun je in administratieve werkzaamheden. Kortom, een functie voor iemand die ervan houdt veel verschillende werkzaamheden te verrichten en betrokken te zijn bij alles wat er binnen Inventum speelt!

Traffic Today is sponsor van de Leontien Charity Ride powered by Inventum

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Je verricht receptietaken zoals het ontvangen van bezoek, het beheer van post en de planning van de vergaderzalen. Je plaatst bestellingen voor bijvoorbeeld kantoorartikelen en catering. Je bent het aanspreekpunt voor de schoonmaak, de bewaking en je beantwoord vragen van collega’s.

Je verricht ook administratieve taken zoals het bijhouden van de telefoonlijst, de toegangstokens en sleutels en de ondersteuning van de Officemanager in bijvoorbeeld administratieve taken, het inrichten van kantoorruimten, uitzoek werkzaamheden en het boeken van reizen. Daarnaast assisteer je bij de organisatie en uitvoering van allerlei events, zoals personeelsbijeenkomsten en -uitjes.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, zelfstandige, diverse functie in een bedrijf dat constant in ontwikkeling is. Je wil 24 tot 28 uur werken, verdeeld over 4 dagen van 8:30 uur tot 15:30 uur. Deze verdeling kan in overleg nog iets aangepast worden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao Metalektro, daarmee ruim marktconform en stemmen we af op je (werk)ervaring. We hebben een goede pensioenregeling, passende reiskostenvergoeding en je kunt deelnemen aan het fietsplan.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren facilitair medewerker die gewend is zelfstandig te functioneren. Je genereert je eigen werkzaamheden door continu te streven naar een betere dienstverlening of een efficiëntere werkwijze. Daar heb je in vorige werkomgevingen punten mee gescoord. Dankzij jouw creatieve inslag heb je een duidelijke inbreng in de inrichting van ons pand. Je kritische blik zorgt ervoor dat je een scherpe inkoop verzorgt en accuraat werkt. Je bent flexibel, hebt een oplossingsgerichte houding en een echte ‘regelaar’ met een goed geheugen. Misschien omschrijven anderen je wel eens als neatfreak of perfectionist? Prima, dat is precies wat we zoeken!

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Liesbeth Schep, Officemanager, via telefoonnummer
030 – 274 84 15. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of vind ons op LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.