HR-stagiair

De afdeling HR bij Inventum is in ontwikkeling! En daar past een HR-stagiair bij die ambitieus, snel en leergierig is. De afdeling HR wil dat Inventum een great place to work is en de HR-agenda bevat allemaal onderwerpen die dit doel ondersteunen. Het HR-team bestaat uit twee vrolijke collega’s die het leuk vinden om kennis te delen én ook van jou willen leren.

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen als HR-stagiair?

Je loopt mee op een actieve HR-afdeling die volledig ondersteunend aan de collega’s van Inventum wil zijn. Daar gaan we ver in: onze dienstverlening moet een 10 scoren! Naast het beheer van de dagelijkse HR-activiteiten, zoals vitaliteit, verlof, arbeidsvoorwaarden en recruitment, vervul je ook een rol in de uitvoer van diverse HR-projecten, zoals de opvolging van de RI&E en het ontwikkelen van de HR Intranetpagina. Wij vinden het mooi als je zelf met ideeën komt en we geven je daarom graag een volwaardige rol.

Wie ben jij?

Je bent een bevlogen HR-student die de ambitie heeft zich te ontwikkelen naar adviseur. Je snapt dat administratie onlosmakelijk verbonden staat met een top HR-dienstverlening en je draait je hand niet om voor het maken van een Excel bestand of het schrijven van een beleidsstuk. We zoeken een collega die allround is en onze mate van ambitie kan waarderen. Daarnaast werk je projectmatig en pak je zelfstandig zaken op.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage op een snelle afdeling die mooie dingen wil bereiken. Je werkt 4 of 5 dagen in de week onder begeleiding van bevlogen collega’s, deels op kantoor, deels thuis. De startdatum is in september en in overleg te bepalen. Verder betalen we je een vergoeding van €500 per maand naar rato en komen we je tegemoet in de reiskosten als je niet met het OV reist of geen OV-kaart hebt.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Maarten Reijgers, HR-adviseur, via telefoonnummer
030 – 274 84 33. Of solliciteer door je cv en motivatiebrief te sturen naar hr@inventum.com.