Vacature Intern Accountmanager

De afdeling Sales bij Inventum is hard op weg om de markt van de warmtepompen te veroveren. Dat doen we met innovatieve concepten die we aanbieden binnen de nieuwbouw, renovatiebouw en energiemarkt. Als Intern Accountmanager voer jij telefonisch commerciële activiteiten uit binnen deze markten om zo een grote bijdrage te leveren aan de marktpositie en de bijbehorende omzettargets van Inventum. Ben jij die prettige klantbeheerder die altijd kansen signaleert en gedreven wordt vanuit technische affiniteit? Wil jij echt een verschil maken?

Vacature Intern Accountmanager

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen als Intern Accountmanager?

Als Intern Accountmanager focus je je op de business to business markt van middelgrote en grote projecten in de nieuwbouw- of renovatiemarkt. Je maakt salesplannen en je voert deze met succes uit. Ook breng je offertes uit en beantwoord je de vragen die klanten hebben. Je ondersteunt onze Accountmanagers en Business Developers bij het vergroten van hun netwerk door leads te genereren. Je houdt je voortgang puntgaaf bij in Salesforce en je onderhoudt contacten intern om zo de juiste aanbiedingen aan je klanten te doen. Voor klanten ben jij de trusted advisor die op een overtuigende wijze oplossingen biedt. Voor salescollega’s ben jij de aanjagende en ondersteunende factor.

Wie ben jij?

Voor deze functie ben je commercieel gedreven en kun je klanten overtuigen om voor het Inventum productportfolio te kiezen. Verder ben je data-driven en je houdt ervan je zaakjes goed georganiseerd te hebben. Je draait je hand niet om voor het opstellen van een scorende offerte. Naast het commerciële word je ook warm van het verbeteren van processen om zo onze klanttevredenheid te boosten. Je bent ambitieus en je wil verder groeien in je commerciële rol.

Daarbij heb je minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Je beschikt over overtuigingskracht en je weet snel draagvlak te creëren. Ook beheers je de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Verder organiseert de personeelsvereniging leuke uitjes en sluiten we de week vaak af met een vrijdagmiddagborrel. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond de €4.000 bruto per maand.

Ik wil meer informatie en/of solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie over de vacature Intern Accountmanager neem je contact op met Robert Jan Deelen, Director Sales, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.