Vacature Junior Inkoper

Binnen onze afdeling inkoop is vanwege groei een vacature ontstaan van Junior Inkoper. Wil jij je ontwikkelen binnen een bedrijf dat werkt aan duurzame oplossingen voor de toekomst? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Vacature Junior Business Developer

Kiezen voor Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Wij zetten sterk in op duurzaamheid en dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Junior Inkoper verken je de  leveranciersmarkt en volg je actief de gemaakte afspraken en doelstellingen met onze leveranciers op. Met jouw voorbereiding op de grotere inkooptrajecten lever je een bijdrage aan de contract- en prijsonderhandelingen.

Vanuit de inkoopadministratie werk je de inkoop- en leveranciersrapportages uit. Je hebt nauw contact met de Supply Chain Planners over planning, leveringen en voorraadniveaus.

Je werkt veel samen met de Tactisch inkoper en Manager Procurement, die je uitdagen tot continue verbeteren en je helpen zelfstandig inkooptrajecten op te pakken.

Wie ben jij?

Je toont initiatief, bent ambitieus en gaat voor een kwalitatief resultaat. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt interesse in techniek en elektronica, Je bent in staat te bouwen aan  relaties en je beheerst het Nederlands en het Engels. Je houdt ervan het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving, waarbij je veel werkt in ons ERP systeem.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en Inventum biedt je een passend salaris naar ervaring, wat ligt tussen de € 2.500,- en de € 3.300,-, per maand, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Ineke Verschuuren, Manager Procurement, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij jouw cv en kort en bondige motivatie per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.