Deelname Inventum aan de TU boot

Dit jaar vaart de Technische Unie boot, afgekort TU Boot, van 16 oktober tot en met 27 november 2019 weer door Nederland. De voorbereidingen van Inventum voor onze deelname zijn inmiddels in volle gang. Voor het eerste jaar vaart de Technische Unie met een nieuwe boot. Namelijk met de Blue Rhapsody!

De Technische Unie is een van de groothandels waar Inventum mee samenwerkt. De technische Unie heeft ruim 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers in hun assortiment. De Technische Unie je partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Bekijk hier het vaarschema voor 2019 van de Blue Rhapsody en zie wanneer de TU Boot bij jouw in de buurt aanmeert. Je vindt hier ook praktische informatie zoals openingstijden en parkeerinformatie. Klik hier om je gratis te registeren.

Wij ontvangen je graag op onze stand waar wij je graag informeren over onze producten, de mogelijkheden en onze speciale TU actie.