Impressie Installatievakbeurs Hardenberg

Ecolution Modul-AIR, de toekomstbestendige ventilatiewarmtepomp
De Ecolution Modul-AIR is dé oplossing voor het verduurzamen van bestaande en nieuwbouwwoningen. Vanwege de modulaire structuur is deze toekomstbestendige warmtepomp eenvoudig uit te breiden en kun je een woning stap voor stap verduurzamen. Daardoor ideaal voor zowel installateurs als eindgebruikers. De Ecolution Modul-AIR is vanaf nu verkrijgbaar.

“Klompen actie”
Om ons thema “Puur Hollandse betrouwbaarheid” extra aandacht te geven, hadden we als ludieke actie de “klompen actie”. Wij vroegen onze relaties om een leuke foto met onze 90 centimeter grote klomp te maken. De origineelste foto zou kans maken op……. een taart voor het hele bedrijf. Benieuwd naar het resultaat? De leukste foto’s zie je hier. Daarnaast is er ook een video opgenomen. Deze kun je hier bekijken.

De winnaars van de “klompen actie” zijn:

1. De heer Schulenburg van installatiebedrijf Van Dam Rijssen;
2. De heer Gijsbertha van Woningcorporatie Wold&Waard;
3. De heer Visscher van Siebert Installatietechniek Genemuiden.

Puur Hollandse betrouwbaarheid
Inventum heeft de ambitie om het energieverbruik in woningen te reduceren. Dat doen we al 111 jaar door het ontwikkelen van energiezuinige producten en door onze bestaande producten steeds duurzamer te maken. Inventum is een oer-Hollands bedrijf. Wij ontwerpen en produceren onze producten in onze fabriek in Houten. Wij bieden een breed assortiment boilers, ventilatiewarmtepompen en kokend watersystemen.

Bezoekersaantallen
In drie beursdagen hebben maar liefst 11.600 professionals waaronder installateurs, projectleiders, inkopers en monteur de beurs bezocht. Wij willen alle relaties bedanken die onze stand hebben bezocht. Mocht je nog vragen hebben voor Accountmanagers André Kok en Wim Beltman bel of mail hen gerust!

André Kok, Accountmanager N/O Nederland
Telefoonnummer: 06 – 16 08 49 88
E-mailadres: akok@inventum.com

Wim Beltman, Accountmanager Rayon Gelderland
Telefoonnummer: 06 – 11 25 50 48
E-mailadres: wbeltman@inventum.com