Inventum aanwezig op Renovatiebeurs in Brabanthallen in Den Bosch

Op 14, 15 & 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Het moment voor aannemers, installateurs en specialistische renovatiebedrijven en natuurlijk ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren.

Besparen op CO2 geldt niet alleen bij nieuwbouw. Ook in de bestaande bouw is het verbeteren van de energieprestatie belangrijk. Zoekt u een kostenefficiente oplossing van hybride tot en met all-electric? Dan is Inventum uw partner op het gebied van (hybride) ventilatiewarmtepompen, lucht/water warmtepompen en warmtepompboilers. Op de Renovatiebeurs van 14 t/m 16 mei staan onze accountmanagers klaar om u te adviseren.

 

Van hybride naar all-e

Inventum begrijpt het belang van flexibiliteit als het gaat om de juiste keuzes voor een duurzame oplossing met een optimaal resultaat. Denk aan warmtepompen voor een no-regret aanpak. De Ecolution Modul-AIR, de nieuwste ventilatiewarmtepomp, sluit naadloos aan op deze aanpak. Zo is het verduurzamen van woningen eenvoudig en kostenefficiënt omdat de Modul-Air technisch makkelijk uit te breiden is van hybride naar all-electric.

De eerste stap naar een gasloos huis

Met de Spaarpomp (hybride warmtepomp) zet je eenvoudig de eerste stap naar een gasloos huis. Deze compacte warmtepomp past overal, combineert met bijna iedere cv-ketel en heeft geen buitenunit.  De Spaarpomp levert een besparing van 25% tot 50% op gas.

Zelf zien en ervaren?

De Renovatiebeurs is de vakbeurs voor verbetering van bestaande woningen & utiliteitsgebouwen. Op 14, 15 & 16 mei 2019 vindt de 6e editie van de beurs Renovatie plaats in de Brabanthallen, Den Bosch. Iedere dag van 12.45 – 13.15 vertellen wij u meer over hybride verwarmen. We gaan dieper in op ventilatiewarmtepompen, de werking en de beste toepassingen. Deze workshop vindt plaats in het praktijk theater Renovatie.

  • Datum: 14, 15 en 16 mei 2019
  • Adres: de Brabanthallen, Den Bosch
  • Bereikbaarheid: De Brabanthallen zijn uitstekend te bereiken met de auto en het OV.
  • Standnummer Inventum: 06.077
  • Klik hier voor gratis registratie