Online beurs: The Inventum Big Five

Wat hebben de Modul-AIR Red, ClimateControl, GreenComfort, EVA-thermostaat en ComfortZone met elkaar gemeen? Deze oplossingen ontdek je tijdens onze online beurs op donderdag 27 mei 2021 van 09:00 tot 11:00 uur (vrije inloop).

Ontdek de Inventum Big Five

Tijdens de online beurs waan je je in een virtuele beursomgeving. Kom er achter hoe onze nieuwe oplossingen bijdragen aan jouw duurzame project. Het mooie aan deze oplossingen is dat je deze afzonderlijk, maar ook met elkaar kan laten werken voor een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Heb je een vraag? Stel deze dan aan een van onze accountmanagers die “rondlopen”. Ook woon je een kennissessie bij, waarbij je bijgepraat wordt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

The Inventum Big Five: online beurs

Meld je gratis aan en ontdek onze oplossingen

Je ontvangt, na inschrijving, een aantal dagen voor de online beurs de link en instructies om deel te nemen.Over Inventum

Inventum is jouw partner in het verduurzamen van woningen. Van ventilatiewarmtepompen tot boilers, onze oplossingen bieden jou de oplossing om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creƫren en daarbij het energieverbruik te beheren en waar mogelijk te verlagen. Hiermee streven wij onze ambitie na: het energieverbruik in woningen reduceren en samen met onze klanten strijden voor gezondheid. Onze duurzame oplossingen ontwerpen en produceren wij in onze fabriek in Houten.