Service & support

Direct online zelf regelen

Wij bieden je graag ondersteuning voor al je producten van Inventum Technologies je Inventum-producten. Veel kun je direct online zelf regelen. Of je nu garantie wilt aanvragen voor je boiler of warmtepomp, als installateur dringend service nodig hebt, een retour wilt regelen via de groothandel, als consument op zoek bent naar een betrouwbare installateur in de buurt, of meer wilt weten over subsidies voor onze innovatieve warmtepompen.… Op deze pagina kun je het allemaal regelen! Wij helpen je op weg!

 

Kijk op ons YouTube-kanaal

Klik hier om naar ons YouTube-kanaal te gaan. Hier zijn handige tips voor gebruikers te vinden maar ook how-to-video's speciaal voor installateurs!
Image link

Service aanvragen

Ben je installateur en sta je op locatie met vragen of problemen? Aarzel dan niet om onze service aan te vragen, we helpen je graag. Lees hier hoe je service kunt aanvragen.

Vraag direct service aan

Image link

Garantie aanvragen 

Ben je een consument en heb je een boiler of warmtepomp van Inventum Technologies aangeschaft? Gefeliciteerd, je hebt een uitstekende keuze gemaakt! Heb je het apparaat gekocht via een Inventum-installateur? Dan kun je het garantieformulier invullen.

Vraag hier garantie aan

Image link

Installateur vinden

Als consument kun je bij Inventum Technologies terecht om kennis en inspiratie op te doen. Heb je je keuze gemaakt, dan helpen we je graag bij het vinden van een Inventum-installateur in de buurt.

Vind een installateur

Image link

Subsidie aanvragen 

Alle warmtepompen van Inventum Technologies komen in aanmerking voor de ISDE-subsidie. Je kunt hier als woningeigenaar subsidie voor aanvragen.  Wij helpen je op weg.

Bekijk hier hoe je subsidie aanvraagt

Image link

Retouraanvraag

Een defect apparaat of een andere klacht over een boiler of warmtepomp is heel vervelend. Is het nodig het product te retourneren? Inventum Technologies maakt het je zo eenvoudig mogelijk.

Bekijk hier hoe je een retouraanvraag doet

Image link

Downloadcentrum

Zoek je een installatiehandleiding, de nieuwste softwareupdate of een technische tekening? In ons downloadcentrum vind je alle belangrijke documentatie en meer. 

Ga naar het downloadcentrum

Heb je een vraag?

Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen pagina. Van vragen over producten tot algemene vragen: dat vind je allemaal op de veelgestelde vragen pagina.

Bekijk hier de veelgestelde vragen 

Heb je een storing?

Ben je een installateur en heeft één van onze producten een storing? Vervelend! Bekijk hier ons storingsoverzicht met alle storingscodes, zodat je weet wat er aan de hand is en de storing kunt oplossen.

Storingsoverzicht Spaarpomp

Storingsoverzicht Modul-AIR

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op.