Service aanvragen

Ben je installateur

en sta je op locatie met vragen of problemen?

Aarzel dan niet om service aan te vragen, we helpen je graag. Alle apparaten van Inventum Technologies zijn snel te installeren en eenvoudig te onderhouden, zonder STEK F-gassen certificaat. Onze kennis en ondersteuning krijg je er vanzelf bij, ook lang na ingebruikname!

Kun je de oorzaak van de storing niet zelf vaststellen?

Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op om je te laten ondersteunen door een van onze servicecoördinatoren. Bel naar 030-274 84 84.

Bekijk hier de storingslijst van de Spaarpomp of de storingslijst van de Modul-AIR.

 

 

Hoe kun je service aanvragen?

Je kunt op twee manier service aanvragen: telefonisch en via ons serviceformulier. 

Lukt het niet per telefoon om service te krijgen of het probleem op te lossen? Of heeft het weinig haast?

Klik dan op onderstaande button om naar het serviceformulier te gaan.

Klik hier voor het serviceformulier

Hoe vul je het serviceformulier goed in?

Het is belangrijk om het serviceformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe beter jij het formulier invult, hoe beter wij je kunnen helpen. Omschrijf duidelijk wat je ervaart onder ‘Bevindingen eigen technicus’. Onder het kopje ‘Omschrijving’ geef je alle informatie die voor een goede serviceafhandeling verder van belang is. Vul dit volledig en correct in, anders kunnen we je service aanvraag niet of niet snel genoeg in behandeling nemen. Wij nemen eerstelijns storingsbezoeken niet in behandeling.


Casenummer per mail

Nadat we jouw volledig ingevulde service aanvraag hebben ontvangen, sturen we je een casenummer per mail. Onze serviceafdeling neemt je aanvraag in behandeling en informeert je over een eventuele bezoekdatum.


Ons servicebezoek

Tijdens of na afloop van het servicebezoek beoordeelt Inventum Technologies of garantie van toepassing is. Mocht blijken dat je geen (volledige) aanspraak op de productgarantie kunt maken, dan behouden wij het recht de gemaakte kosten, inclusief uren en voorrijkosten te factureren.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op.