Retouraanvraag groothandel

Retouraanvraag groothandel

Een defect apparaat of een andere klacht over een boiler of warmtepomp is heel vervelend. Is het nodig het product te retourneren? Inventum Technologies maakt het je zo eenvoudig mogelijk. Hieronder lees je hoe je het moet doen.

 

Ben je consument?

Vervelend dat je toestel defect is of je een andere klacht ervaart. Neem contact op met jouw installateur. Hij kan je verder helpen met jouw probleem en het garantieproces voor jou doorlopen.


Ben je installateur?

En heb jij of jouw klant een klacht of een defect apparaat? Neem dan eerst contact op met het bedrijf waar je het product gekocht hebt, bijvoorbeeld jouw groothandel. 

Kunnen zij je niet verder helpen? En wil jij of jouw klant gebruik maken van de garantie? Stuur dan onderstaande gegevens naar garantie@inventum.com

Let op: is het toestel in België gekocht? Vul dan het retourformulier voor België in. 

  • Serienummer 
  • Artikelnummer 
  • Datum klacht 
  • Uitgebreide klacht omschrijving (niet alleen 'toestel defect') 
  • Installatiedatum 

Na ontvangst van deze gegevens, sturen wij je een casenummer. Dit casenummer gebruik je als referentie. Onder vermelding van dit casenummer stuur je het toestel naar onderstaand adres.

Het product ontvangen wij bij voorkeur in de originele verpakking. Lukt dit niet, dan het toestel zo beschermd mogelijk verpakken. Een geheel product stuur je retour op een pallet.

Warmtepompen (Ecolution Combi 50/Solo, Spaarpomp, Optima, Modul-AIR) staand/ rechtop vervoeren.

Liggende toestellen nemen wij niet in behandeling. 


Inventum Technologies 
t.a.v. afdeling kwaliteit o.v.v. casenummer
Kaagschip 25 
3991 CS Houten

Garantie wordt verleend mits er aan de garantievoorwaarden wordt voldaan.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op.