Innovatieve, duurzame energiebesparende oplossingen

Woning­corporaties

Nieuwbouw of renovatie. Onze oplossing sluiten naadloos aan bij jouw projecten. Door middel van onze duurzame oplossingen plaats je zowel hybride als all-electric systemen in woningen en appartementen. We werken graag met je samen.

Lees meer
duurzame energiebesparende oplossing

Installa­teurs

De juiste oplossing voor jouw klant: wij denken met je mee. Tegelijkertijd kijken wij samen verder dan vandaag, naar de oplossingen van morgen. Van boiler tot Spaarpomp en warmtepomp.

Lees meer
Inventum-aannemers

Aan­nemers

Een praktische, duurzame en toch betaalbare oplossing voor jouw projecten. Wij adviseren en ondersteunen je bij het maken van de beste keuze. Met als bedoeling: klanten die duurzaam en comfortabel wonen.  Want wij streven naar een gezonde en veilige woonomgeving. Door middel van innovatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. Veilig en Vertrouwd.

Lees meer
duurzame, energiebesparende oplossingen

Totaal­­oplossingen

Warmte opwekken met hernieuwbare energie op de meest efficiënte manier. Dat is StralendWARM, een klimaatconcept ontwikkeld door Movair, Henrad/Stelrad en Inventum. Kortom, voor hybride en all-electric oplossingen ben je bij Inventum op het goede adres.

Ontdek meer

Innovatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. Met als hoofdgedachte ‘Veilig en Vertrouwd’. Dat is de zekerheid die Inventum biedt. De zekerheid dat we elke dag opnieuw die extra stap zetten om onze klanten verder te helpen op het gebied van ventilatie- en warmwatersystemen.

Onze producten ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek in Houten. Inventum is een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en al ruim 30 jaar bezig is met duurzame warmtepompen.

Bekijk al onze producten