Inventum Academy

Bij de Inventum Academy leer je alles over onze ventilatiewarmtepompen en ComfortZone zoneregeling. Van inbedrijfstellingen tot het oplossen van storingen. Alles komt aan bod. Volg de gratis trainingen online, houd je kennis up-to-date en word beter in je vak: nu en in de toekomst.

Hoe volg ik een training?

  • Account aanmaken: maak een account aan en ontvang binnen 3 werkdagen de link naar de training. Heb je al een account? Dan log je in met jouw gegevens.
  • Flexibel trainingen: bekijk de training online wanneer het jou uitkomt, vanaf je eigen plek.
  • Support: onze trainingen hebben een examen. Nadat je het examen succesvol hebt afgerond, krijg je toegang tot exclusieve productinformatie, zoals video’s.

De verschillende trainingen

Door het volgen van deze training leer je alles over de plaatsing, aansluiting en bediening van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue. Daarnaast krijg je algemene informatie over de werking van deze ventilatiewarmtepomp, leer je alles over de regelfuncties en het inbedrijfstellen van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue.

Duur: 1 uur

Modul-AIR Blue

Krijg tijdens deze training algemene informatie over de Spaarpomp, hybride installaties, uitleg over de werking, aansluiting en het in bedrijfstellen van de Spaarpomp. Ook komt de regeltechniek aan bod.

Duur: 50 minuten

Spaarpomp

Tijdens de Ecolution Combi 50 / Solo producttraining bespreken we installatievormen, ventilatie op basis van ventilatietype C en hoe je de roosters en afzuigventielen positioneert. Uiteraard krijg je alles te horen over de plaatsingsmogelijkheden en -eisen van warmtepompen in hybride en all-electric opstelling en de service en onderhoud ontbreken natuurlijk ook niet.

Duur: 1 uur

Ecolution ventilatiewarmtepomp

Tijdens deze training wordt aangegeven wat de leveringsomvang is, de werking van de ComfortZone zoneregeling en de verschillende ten opzichte van de de standaard zoneregelingen. Tot slot komen het aansluiten en diverse aansluitschema’s aan bod. Dit is de enige training zonder examen.

Duur: 16 minuten

ComfortZone zoneregeling