Inventum Technologies Academy

Inventum Technologies Academy:

trainingen voor installateurs

Inventum Academy biedt trainingen om uitvoerende en adviserende professionals in de installatiesector te ondersteunen. 

Ben je een ervaren vakman bent of ken je onze boilers en warmtepompen zonder buitenunit nog niet zo goed? Onze cursussen zijn ontworpen om je kennis te vergroten en je up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen in de branche. In de trainingen delen onze experts waardevolle inzichten en praktische kennis die je direct kunt toepassen in je werk.

Je kunt kiezen uit online trainingen of fysieke trainingen bij ons op locatie in Houten. De online trainingen kun je volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Voor de fysieke trainingen kun je je verderop inschrijven.

 

Fysieke training in Houten

Volg onze fysieke trainingen op locatie in Houten

We organiseren ook fysieke training. Onze inspirerende locatie in Houten is een praktische leeromgeving waar je onze producten en oplossingen van dichtbij kunt ervaren. Een hands-on ervaring: je leert door te doen. De inhoud van de training komt overeen met de online variant, alleen kun je hier direct al je vragen stellen.

Bekijk hieronder alle mogelijke trainingsdatums.

Wil je liever een training bij jou op locatie? Dat kan ook! Mail dan naar academy@inventum.com.

Welke fysieke trainingen kun je volgen?

Image link

1. Modul-AIR / Spaarpomp

Tijdens de Modul-AIR training leer je alles over de installatie van deze ventilatiewarmtepomp en krijg je algemene informatie over hybride en all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Modul-AIR. Verder staan we stil bij de regeltechniek.

Bekijk het aanmeldformulier hieronder voor alle beschikbare trainingsdata.

Aanmelden doe je hier.

Maximum aantal deelnemers per sessie is 15 personen. Vol is vol.

2. Modul-AIR Red/Blue

Tijdens de Modul-AIR Red/Blue training leer je alles over de installatie van deze warmtepompen en krijg je algemene informatie over all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Modul-AIR Red/Blue. Verder staan we stil bij de regeltechniek.

Bekijk het aanmeldformulier hieronder voor alle beschikbare trainingsdata.

Aanmelden doe je hier.

Maximum aantal deelnemers per sessie is 15 personen. Vol is vol.

Image link

Online training

Volg onze online trainingen 

De online trainingen in de Inventum Academy zijn voor installerende en adviserende bedrijven en organisaties in de installatietechniek. De trainingen kun je op ieder moment volgen, wanneer het jou past. 

Online training volgen in 4 stappen 

  • Account aanmaken: maak een account aan en je ontvangt snel toegang tot de training. Heb je al een account? Dan log je in met jouw gegevens. 
  • Flexibiliteit: bekijk de online training wanneer het jou uitkomt, vanaf je eigen plek. 
  • Examen: je sluit de training af met een examen. 
  • Support: Nadat je het examen succesvol hebt afgerond, krijg je toegang tot exclusieve productinformatie, zoals video’s.

Welke online trainingen kun je volgen?

Image link

Online training Modul-AIR 

Tijdens de Modul-AIR producttraining krijg je algemene informatie over hybride en all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Modul-AIR. Verder staan we stil bij de regeltechniek. 

Duur: 1 uur, 20 minuten

Inschrijven


Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue 

Door het volgen van deze training leer je alles over de plaatsing, aansluiting en bediening van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue. Daarnaast krijg je algemene informatie over de werking van deze ventilatiewarmtepomp, leer je alles over de regelfuncties en het inbedrijfstellen van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue. 

Duur: 1 uur

Inschrijven


Image link
Image link

Spaarpomp 

Krijg tijdens deze training algemene informatie over de Spaarpomp, hybride installaties, uitleg over de werking, aansluiting en het in bedrijfstellen van de Spaarpomp. Ook komt de regeltechniek aan bod. 

Duur: 50 minuten

Inschrijven


Ecolution Combi 50 / Solo 

Tijdens de Ecolution Combi 50 / Solo producttraining bespreken we installatievormen, ventilatie op basis van ventilatietype C en hoe je de roosters en afzuigventielen positioneert. Uiteraard krijg je alles te horen over de plaatsingsmogelijkheden en -eisen van warmtepompen in hybride en all-electric opstelling en de service en onderhoud ontbreken natuurlijk ook niet. 

Duur: 1 uur

Inschrijven


Image link
Image link

ComfortZone zoneregeling 

Tijdens deze training wordt aangegeven wat de leveringsomvang is, de werking van de ComfortZone zoneregeling en de verschillende ten opzichte van de de standaard zoneregelingen. Tot slot komen het aansluiten en diverse aansluitschema’s aan bod. Dit is de enige training zonder examen. 

Duur: 16 minuten

Inschrijven


Vragen over de Inventum Academy?

Vragen of interesse in een training op locatie? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Stel je vraag hier