Inventum Academy

Bij de Inventum Academy leer je alles over onze ventilatiewarmtepompen en ComfortZone zoneregeling. Van inbedrijfstellingen tot het oplossen van storingen. Alles komt aan bod. Volg de gratis trainingen online, of doe mee aan één van de fysieke trainingen in Houten. Zo houd jij je kennis up-to-date en word beter in je vak: nu en in de toekomst.

Inventum Academy: kennis en support voor installateurs – Inventum.com

Online trainingen

De online trainingen in de Inventum Academy zijn voor installerende en adviserende organisaties in de installatietechniek. De trainingen kun je op ieder moment doen, wanneer het jou past.

Hoe volg ik een training?

  • Account aanmaken: maak een account aan en ontvang binnen 3 werkdagen toegang tot de training. Heb je al een account? Dan log je in met jouw gegevens.
  • Flexibel trainingen: bekijk de training online wanneer het jou uitkomt, vanaf je eigen plek.
  • Support: onze trainingen hebben een examen. Nadat je het examen succesvol hebt afgerond, krijg je toegang tot exclusieve productinformatie, zoals video’s.

De verschillende online trainingen

Door het volgen van deze training leer je alles over de plaatsing, aansluiting en bediening van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue. Daarnaast krijg je algemene informatie over de werking van deze ventilatiewarmtepomp, leer je alles over de regelfuncties en het inbedrijfstellen van de Modul-AIR Red en Modul-AIR Blue.

Duur: 1 uur

Krijg tijdens deze training algemene informatie over de Spaarpomp, hybride installaties, uitleg over de werking, aansluiting en het in bedrijfstellen van de Spaarpomp. Ook komt de regeltechniek aan bod.

Duur: 50 minuten

Spaarpomp

Tijdens de Ecolution Combi 50 / Solo producttraining bespreken we installatievormen, ventilatie op basis van ventilatietype C en hoe je de roosters en afzuigventielen positioneert. Uiteraard krijg je alles te horen over de plaatsingsmogelijkheden en -eisen van warmtepompen in hybride en all-electric opstelling en de service en onderhoud ontbreken natuurlijk ook niet.

Duur: 1 uur

Ecolution ventilatiewarmtepomp

Tijdens deze training wordt aangegeven wat de leveringsomvang is, de werking van de ComfortZone zoneregeling en de verschillende ten opzichte van de de standaard zoneregelingen. Tot slot komen het aansluiten en diverse aansluitschema’s aan bod. Dit is de enige training zonder examen.

Duur: 16 minuten

ComfortZone zoneregeling


Fysieke trainingen

Écht ervaren en leren hoe de installatie van één van onze warmtepompen in de praktijk werkt? Kies dan voor één van onze fysieke trainingen, bij ons in Houten. De inhoud van de training komt overeen met de online varianten, echter kun je ook gelijk ervaren hoe het er in de praktijk werkt. Ieder toestel hebben we in de showroom staan en is te bedienen.

De verschillende fysieke trainingen

Tijdens de Modul-AIR Red/Blue training leer je alles over de installatie van deze warmtepompen en krijg je algemene informatie over all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Modul-AIR Red/Blue. Verder staan we stil bij de regeltechniek.

De trainingsdagen zijn:
Donderdag 21 september van 09:00 tot ca. 13:30 (Lunch inbegrepen)
Dinsdag 7 november van 09:00 tot ca. 13:30 (Lunch inbegrepen)
Woensdag 13 december van 09:00 tot ca. 13:30 (Lunch inbegrepen)

Aanmelden doe je hier

Maximum aantal deelnemers per sessie is 10 personen. Vol is vol.