Oplossingen 

Duurzame oplossingen 

voor verwarmen en ventileren

Van keukenboilers tot pasklare energieconcepten waarmee je eenvoudig meerdere stappen in een energielabel maakt. Wij leveren een breed assortiment warmtepompen zonder buitenunit en boilers. Onze energieoplossingen vind je in de woning- en utiliteitsbouw, nieuwbouw en bestaand, grondgebonden en gestapeld. Inventum Technologies heeft het allemaal in huis.

 

Image link

Oplossingen voor bestaande bouw

Alle verduurzamings-oplossingen voor bestaande bouw: van warmtepompen en boilers tot complete energieconcepten.

Direct naar bestaande bouw

Image link

Oplossingen voor nieuwbouw

Zoek niet verder: wij hebben verschillende duurzame oplossingen voor de nieuwbouw.

Direct naar nieuwbouw

Image link

 

 

Waarom kiezen 

voor onze warmtepompen (zonder buitenunit)? 

Onze binnenwarmtepompen zijn bijzondere warmtepompen, want ze hebben géén buitenunit of grondboring nodig. Dat komt omdat zijn bron de afgezogen ventilatielucht is. Hiermee zorgt hij voor ruimteverwarming, tapwater, koeling en ventilatie. 

Onze binnenwarmtepompen worden ook wel ventilatiewarmtepompen genoemd, want ze hebben een geïntegreerd ventilatiesysteem. Daardoor is een traditionele MV-box of WTW-unit overbodig. Zo sla je twee vliegen in één klap: je combineert ventileren en verwarmen in één opstelling. En dat bespaart weer ruimte!

Image link

Handig! 

Inventum Technologies heeft een conceptenboek samengesteld voor nieuwbouw en bestaande bouw. Per object krijg je advies welke oplossing en type binnenwarmtepomp (zonder buitenunit) het beste past.

Direct aanvragen

Over Inventum Technologies

Inventum Technologies biedt al decennia duurzame, gezonde en comfortabele verwarmings-, koelings- en warmwateroplossingen. Ruim 100 jaar geleden brachten we de eerste warmwaterboiler uit en bijna 35 jaar geleden de eerste ventilatiewarmtepomp. 

Wij combineren verwarmen en ventileren in innovatieve duurzame producten en systemen. Zo zorgen we ook voor een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning. 

Onze ventilatiewarmtepompen halen energie uit de ventilatielucht van de woning in plaats van uit de buitenlucht. Door de ventilatielucht verder af te koelen dan de buitentemperatuur wordt de ventilatiewarmtepomp een bron van hernieuwbare energie.

Lees hier meer over Inventum Technologies

 

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op.