Aannemers

Een pittige uitdaging, de energietransitie en de wet- en regelgeving die steeds verandert. Inventum loopt voorop als het gaat om innovatie en warmtesystemen. Inventum biedt namelijk duurzame totaaloplossingen voor aannemers. Dit zijn slimme en duurzame oplossingen voor je bouwprojecten. Waardoor je niet alleen vandaag als beste presteert, maar ook nog lang in de toekomst. We adviseren je graag en denken met je mee.

Energieoplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Renovatie van bestaande bouw of nieuwbouw? Onze energieoplossingen kun je overal inzetten. Kies uit een breed assortiment boilers en warmtepompen, van keukenboilers tot pasklare energieconcepten. Zo realiseer je dus eenvoudig drie of meer stappen in het energielabel en meer comfort voor de bewoners.

Kleiner, stiller, beter

Bij de ontwikkeling van onze producten kijken we niet alleen naar duurzaamheid en betaalbaarheid. Maar ook naar de praktijk: kunnen we naar een kleiner formaat, een stillere pomp en een betere toepasbaarheid in een bestaand bestek? We komen tegemoet aan jouw eisen en verwachtingen én die van de eindgebruiker.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd op zoek naar slimme, duurzame oplossingen

Samen verduurzamen

Kortom,  ben je nieuwsgierig naar de oplossingen die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.