Aannemers

2050: het jaar dat alle Nederlandse woningen van het gas af moeten zijn. Daarbij komt de steeds veranderende wet- en regelgeving. Geen gemakkelijke uitdaging! Inventum loopt voorop als het gaat om innovatie en warmtesystemen. Wij bieden namelijk duurzame totaaloplossingen voor aannemers. Dit zijn slimme en duurzame oplossingen voor je bouwprojecten. Hiermee presteer je niet alleen vandaag als beste, maar ook nog lang in de toekomst.

Energieoplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw of renovatie van bestaande bouw? Onze duurzame oplossingen kun je overal inzetten. Kies uit een breed assortiment boilers en warmtepompen: van keukenboilers, hybride of all-electric warmtepompen tot pasklare energieconcepten. Zo realiseer je eenvoudig drie of meer stappen in het energielabel en meer comfort voor de bewoners.

Kleiner, stiller, beter

Bij de ontwikkeling van onze oplossingen kijken we niet alleen naar duurzaamheid en betaalbaarheid. Maar ook naar de praktijk: kunnen we naar een kleiner formaat, een stillere pomp en een betere toepasbaarheid in een bestaand bestek? We komen tegemoet aan jouw eisen en verwachtingen én die van de eindgebruiker.

Waarom je voor onze oplossingen kiest?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd op zoek naar slimme, duurzame oplossingen

Inventum is BIM ready!

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D model wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Ook de duurzame oplossingen van Inventum werken hier in samen. Bekijk onze BIM ready oplossingen.

Samen verduurzamen

Ben je nieuwsgierig naar de oplossingen die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.