Oplossingen voor de bestaande bouw

Bestaande bouw

Als woningcorporatie of bouwer sta je voor een enorme uitdaging, want in 2050 moet het energiesysteem bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Daarom willen wij je ontzorgen en bieden we voor ieder woningtype in de bestaande bouw (en nieuwbouw) een geschikte oplossing. Hierbij houden we rekening met de haalbaarheid en betaalbaarheid binnen jouw project en het woongenot van de bewoners.

Duurzame oplossingen

Met onze duurzame oplossingen voorzie je de woning van een systeem dat voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en realiseer je tegelijkertijd ook een gezond en betaalbaar thuis. Voor ieder woningtype bieden we een passende oplossing. Kies uit een breed assortiment boilers en warmtepompen: van keukenboilers, hybride of all-electric warmtepompen tot pasklare energieconcepten.

Waarom kies je voor onze oplossingen?

  • Toepasbaar in bestaande bouw (als ook in nieuwbouw)
  • Compacte producten die eenvoudig in (bijna) alle woningen passen
  • Reduceer de CO2-uitstoot en maak sprongen in het energielabel
  • Stapsgewijs van het gas af
  • Energiezuinige woningen waarin bewoners veilig, comfortabel en gezond kunnen leven

Snelle hybride oplossing

Is er nog een cv-ketel aanwezig die nog niet aan vervanging toe is? Plaats dan de Inventum Spaarpomp hybride ventilatiewarmtepomp naast de cv-ketel. Op deze manier bespaart de bewoner al aanzienlijk op het gasverbruik zonder dat er ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig zijn.

Dient de gehele installatie vervangen te worden, kies dan voor ons HIBRIDE concept. Met dit unieke concept koop je een cv ketel en Spaarpomp als één artikelnummer bij jouw groothandel.

 

HIBRIDE concept: Spaarpomp warmtepomp van Inventum en cv-ketel van Intergas

Stap voor stap verduurzamen

Dankzij de unieke prestaties van de Modul-AIR werkt deze ventilatiewarmtepomp niet alleen bijzonder efficiënt, maar ook fluisterstil. De Modul-AIR is door zijn compactheid eenvoudig te plaatsen in de technische ruimte, waardoor er nog ruimte is voor een boiler. Daarnaast is deze warmtepomp eenvoudig uit te breiden van hybride naar all-electric en verduurzaam je stap voor stap de woning. Tot slot biedt deze oplossing een hoog comfort en gezond binnenklimaat, zonder gasaansluiting.