Interview met een sponsor: Conclusion Application Innovation

Bastiaan ter Horst, Projectmanager bij Conclusion Application Innovation

“Een fijne en soepele samenwerking: dat is tekenend voor de samenwerking tussen ons en Inventum.”

Conclusion Application Innovation is de websitebouwer van Inventum. Bastiaan ter Horst is de projectmanager van dit project en vertelt zijn visie op de markt. Ook licht hij toe waarom Conclusion Application Innovation heeft besloten om sponsor te worden van de Leontien Charity Ride powered by Inventum.

Nieuwe website in 1 maand

Vanaf december 2019 werken Inventum en Conclusion Application Innovation samen, waarbij zij onze website hebben gebouwd. Bastiaan: “In zeer korte tijd hebben wij met jullie de nieuwe website van Inventum gerealiseerd waarbij een goede samenwerking bijna een vereiste was. Op de juiste momenten strikt en pragmatisch, van beide kanten. We zijn nu al een tijdje met doorontwikkelingen bezig in dezelfde stijl. Dat past goed bij ons!”

Trends en ontwikkelingen

Bastiaan houdt de markt goed in de gaten en ziet wat speelt. “Het is misschien niet per se nieuw maar wij zijn op dit moment voor een grote klant van ons goede stappen aan het zetten in RPA, Robotic Process Automation. Hiermee kun je taken die weliswaar digitaal, maar handmatig worden uitgevoerd, automatiseren. Saaie taken kun je hiermee wegnemen waardoor medewerkers tijd hebben voor leukere werkzaamheden.”, vertelt Bastiaan enthousiast.

Uiteraard speelt de coronacrisis ook een rol in de markt. “Voor ons blijft het, ondanks de coronacrisis, een uitdaging om nieuwe collega’s te werven.”

Onderscheidend vermogen

Het is volgens Bastiaan tegenwoordig steeds lastiger je als bedrijf écht te onderscheiden. Desondanks proberen zij zich natuurlijk wel te onderscheiden van andere organisaties. “In onze organisatie leggen we veel vast in procedures en contracten. Dat is natuurlijk nodig en goed. Waar ik in mijn dagelijks werk naar probeer te kijken en daarin misschien onderscheidend ben, is de balans hierin. Soms is het even nodig een bepaalde procedure niet te volgen voor het juiste resultaat.”

Leontien Charity Ride

Conclusion Application Innovation is shirtsponsor van de Leontien Charity Ride. Voor Bastiaan was dit een makkelijke beslissing, “omdat deze fantastische oragnisatie moet blijven bestaan. Het is jammer dat deze ziekte die zo’n grote impact heeft op de persoon zelf maar ook zijn of haar omgeving, zo weinig publiciteit en funding krijgt. Hiermee hopen wij ons steentje bij te dragen aan het goede werk dat Leontien met haar team van vrijwilligers allemaal doet.”