Interview met een sponsor: Traffic Today

Nils van der Werff, Business Developer bij Traffic Today.

“Artificial Intelligence wordt steeds belangrijker.”

Traffic Today houdt zich bezig met het beste online resultaat voor haar klanten. Zij zorgen ervoor dat de webshop of website van haar klanten goed scoort in de zoekmachine en daardoor het beste (online) rendement behalen. Nils van der Werff is Business Developer bij Traffic Today, in dit interview vertelt hij meer over Traffic Today en waarom ze de Leontien Charity Ride powered by Inventum sponsoren.

Samen resultaat behalen

Traffic Today vindt het belangrijk om samen met de klant resultaten te behalen. Nils: “Wij willen het beste voor onze klanten, daarom gaan we altijd recht op ons doel af. En dat samen met de klant. De klant is vakspecialist van hun eigen product en wij zorgen voor het beste online rendement.”

Verschuiving naar online

Traffic Today is 3 jaar geleden begonnen met een team van 5 mensen. Momenteel heeft Traffic Today een team van 35 mensen. Een grote uitbreiding! Ook hebben zij het team uitgebreid naar België om de internationale markt te betreden. “Als we kijken naar de huidige samenleving, zien we steeds meer een verschuiving richting online. Dat hebben we ook gezien bij enkele klanten van ons; de webshops in de woon- en tuinbranche hebben het de afgelopen tijd goed gedaan.”, vertelt Nils.

Doordat online marketing nooit stil staat, zijn er altijd nieuwe mogelijkheden. Zo ook Artificial Intelligence. “Artificial Intelligence wordt steeds belangrijker, waar we een verschuiving maken van programmeurs die vertellen wat computers moeten doen naar het trainen van computers. Online marketing wordt steeds meer geautomatiseerd, waardoor we de marketingbudgetten nóg harder kunnen laten groeien.”

Tips

Om de online marketing te verbeteren, heeft Nils alvast 3 tips voor je.

  1. Online zichtbaarheid

Het belangrijkste is natuurlijk dat je een webshop of een website hebt. Dat is natuurlijk het belangrijkste om online zichtbaar te zijn.

  1. Goede technische basis

Zorg ervoor dat deze website of webshop een goede technische basis heeft. Het algoritme van Google geeft voorkeur aan een goede, technische website. Met goede techniek heb je de eerste stap al gemaakt.

  1. Content creëren

Ga aan de slag met het schrijven van content. Om vindbaar te zijn in de zoekmachine heeft een webshop of een website content nodig. Op basis van content bepaalt Google waar de website over gaat en bij welk zoekresultaat de website getoond gaat worden.

Leontien Charity Ride

Traffic Today is ook sponsor van de Leontien Charity Ride. “We vinden het belangrijk ome en bijdrage te leveren aan een goed doel. Daarnaast is het voor mij natuurlijk een uitdaging om mee te doen.”