Inschrijven Modul-AIR Red producttraining

De nieuwste training bij Inventum: Modul-AIR Red producttraining. De Modul-AIR ventilatiewarmtepomp is een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen en het verzorgen van warm water. Daarnaast ventileert de Modul-AIR Red de woning 24 uur per dag, waardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

Speciaal voor jou als installateur hebben we deze producttraining ontwikkeld. Zodat jij jouw klanten nog beter kunt adviseren en deze oplossing perfect installeert.

Inhoud Modul-AIR Red producttraining

Door het volgen van deze training leer je alles over de plaatsing, aansluiting en bediening van deze duurzame oplossing. Daarnaast krijg je algemene informatie over de werking van deze ventilatiewarmtepomp, leer je alles over de regelfuncties en het inbedrijfstellen van de Modul-AIR Red. Deze training wordt gratis aangeboden.

Data online producttraining

In verband met het coronavirus is het helaas niet mogelijk om fysieke trainingen te geven. De producttrainingen worden daarom online gegeven. De link naar de online producttraining ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de training.

De producttraining vindt plaats van 14:30 tot 17:00 uur.

Aanmelden producttraining