Inschrijven Modul-AIR / Spaarpomp training

Inschrijven voor de Modul-AIR / Spaarpomp producttraining? Dat is nu mogelijk! Word een Inventum Modul-AIR / Spaarpomp installateur. Na het volgen van deze training geef jij jouw klanten het juiste advies en kun jij deze warmtepompen installeren. Deze training wordt gratis aangeboden.

Inhoud van de training

Tijdens de Modul-AIR / Spaarpomp producttraining krijg je algemene informatie over hybride en all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Modul-AIR en Spaarpomp. Verder staan onze ervaren trainers stil bij de regeltechniek.

  • Ben je verhinderd? Dan kun je je tot 24 uur voor de training  gratis afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt  een no-show tarief  van €50 in rekening te brengen voor de gemaakte kosten. Dit is alleen van toepassing op de fysieke trainingen.
  • Voor wie: alle installateurs die op korte termijn warmtepompen gaan installeren.
  • Incompany: mogelijk bij meer dan 10 personen. Interesse? Neem contact op met de klantenservice 030 – 274 84 84.

Online producttraining

In verband met het coronavirus is het helaas niet mogelijk om fysieke trainingen te geven. De producttrainingen worden daarom online gegeven. De link naar de online producttraining ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de training.

De producttrainingen vindt plaats:

  • 11 november 2021: van 08:30 tot 10:30 uur
  • 16 december 2021: van 14:30 tot 16:30 uur

“Ik ben onder de indruk: goede duidelijke en professionele aanpak.”

Deelnemer van de online Producttraining, Johan namens Verhoeven Consultancy

Aanmelden producttraining Modul-AIR / Spaarpomp