Inschrijven Ecolution Modul-AIR / Spaarpomp training

Schrijf je hier in voor de Ecolution Modul-AIR / Spaarpomp training en word een Inventum Ecolution Modul-AIR installateur. Je kunt je klanten het juiste advies geven en de ventilatiewarmtepomp installeren.

Tijdens deze training krijg je algemene informatie over hybride en all-electric installaties, uitleg over de werking, aansluiting en in bedrijfstellen van de Ecolution Modul-AIR en Spaarpomp. Verder staan onze ervaren trainers stil bij de regeltechniek. De trainingen worden gratis aangeboden.

  • Ben je verhinderd? Dan kun je  je tot 24 uur voor de training  gratis afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt  een no-show tarief  van €50 in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.
  • Voor wie: alle installateurs die op korte termijn warmtepompen gaan installeren
  • Incompany: mogelijk bij meer dan 10 personen. Interesse? Neem contact op met de klantenservice 030-2748484.

Online producttraining

De trainingen op locatie hebben wij helaas moeten annuleren tot nader order. In plaats hiervan hebben wij een viertal online webinars producttrainingen ingepland van elk twee dagdelen.

Training 1: donderdag 28 mei en 4 juni van 8.00 tot 10.00 uur – Deze training is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om je voor deze training aan te melden.

Training 2: donderdag 18 juni en 25 juni van 8.00 tot 10.00 uur – Deze training is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!

Training 3: dinsdag 23 juni en 30 juni van 15.00 tot 17.00 uur – Deze training is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!

Training 4: donderdag 9 juli en 16 juli van 8.00 tot 10.00 uur

Het is belangrijk om beide dagdelen deel te nemen om de training te voltooien. Let op! Inschrijvingen gaan per persoon. Het is niet mogelijk om je in een keer met meerdere personen in te schrijven.

“Ik ben onder de indruk: goede duidelijke en professionele aanpak.”

Deelnemer van de online Producttraining, Johan namens Verhoeven Consultancy