Inventum producttraining voor installateurs

Installateurs

Inventum geeft installateurs producttrainingen om hun kennis te verbreden. Hierdoor maken installateurs kennis met onze innovatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. Ben je een installateur van duurzame oplossingen? Wil je werken met gemakkelijk te plaatsen producten, goede garantie bieden voor jouw klant en daarmee het wooncomfort verhogen? Goede service aanbieden, maar ook goede service krijgen? Dan ben je bij Inventum op het juiste adres. Omdat wij al ruim 100 jaar ervaring hebben in de installatiebranche weten wij precies hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kortom, doe je mee met de producttraining?

Van warmtepomp en spaarpomp tot boilers. Wij verrijken jouw kennis. Wij adviseren jou bij het maken van de beste keuze voor jouw komende projecten.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd slimme, duurzame oplossingen

Wij geven jou de kennis die je nodig hebt

Als je meer kennis wilt krijgen over onze producten helpen wij jou natuurlijk verder. Tijdens onze producttrainingen leer je alles over onze producten. Van begin tot eind. Uiteindelijk weet jij precies hoe je onze producten installeert en kan jij jouw klanten voorzien van het beste advies.

Echter, moeten wij mededelen dat wij de trainingen op locatie helaas annuleren tot nader order. In plaats hiervan hebben wij online webinars producttrainingen ingepland van elk twee dagdelen.

Inventum is BIM ready!

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D model wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector. Ook de duurzame oplossingen van Inventum werken hier in samen. Bekijk onze BIM ready oplossingen.