Inventum producttraining voor installateurs

Installateurs

Van boiler tot Spaarpomp en warmtepomp. Inventum geeft installateurs producttrainingen om hun kennis te verbreden. En adviseren jou in jouw keuze. Duidelijke informatie, communicatie en support: dat kan je van ons verwachten. Samen komen we tot de beste duurzame en energiebesparende oplossing voor jou en jouw klanten.

Ruim 100 jaar ervaring

Wil je werken met gemakkelijk te plaatsen producten, goede garantie bieden voor jouw klant en daarmee het wooncomfort verhogen? Goede service aanbieden, maar ook goede service krijgen? Dan ben je bij Inventum aan het juiste adres. Doordat wij al ruim 100 jaar ervaring met installateurs in de installatiebranche hebben, weten precies hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Waarom kiezen voor onze oplossingen?

  • Toepasbaar voor zowel bestaande als nieuwe woningen
  • Breed assortiment: van boilers en warmtepompen tot complete energieconcepten
  • Eenvoudig stappen omhoog in het energielabel
  • Meer comfort voor de bewoners
  • Altijd slimme, duurzame oplossingen

Webinar “Hybride gas besparen in één dag”

Op dinsdag 16 maart 2021 van 13:30 – 14:30 uur organiseert Inventum het webinar “Hybride gas besparen in één dag”. Sprekers Jeroen van der Vliet en Matijn Straatsma geven op verschillende hybride-gerelateerde vragen antwoord. Tijdens de webinar nemen zij jou aan de hand  van diverse voorbeelden mee in de wereld van de hybride warmtepompen.

Wij geven jou de kennis die je nodig hebt

Als je meer kennis wilt krijgen over onze oplossingen helpen wij jou natuurlijk verder. Tijdens onze producttrainingen leer je alles over onze producten, zoals de , Modul-AIR Red, Modul-AIR en Spaarpomp. Van algemene informatie over hybride en all-electric installaties en uitleg over de werking tot aansluiting en in bedrijfstellen van onze oplossingen. Kortom alle informatie van begin tot eind, zodat jij precies weet hoe je onze producten installeert. Zo kan jij jouw klanten voorzien van het beste advies.

Helaas hebben wij onze trainingen op locatie moeten annuleren tot nader order. In plaats hiervan hebben wij online producttrainingen voor installateurs in de vorm van webinars ingepland van elk twee dagdelen.