Vacature Intern Accountmanager

Ben jij die gedreven verkoper die onze Salesafdeling komt versterken op ons kantoor in Houten? Dan zijn wij de ideale partij voor jou om je aan te verbinden! De afdeling Sales bij Inventum is hard op weg om de markt van de warmtepompen te veroveren. Dat doen we met innovatieve concepten die we aanbieden binnen de nieuwbouw, renovatiebouw en energiemarkt. Als Intern Accountmanager voer jij telefonisch commerciële activiteiten uit binnen deze markten om zo een grote bijdrage te leveren aan de marktpositie en de bijbehorende omzettargets van Inventum. Ben jij die prettige klantbeheerder die altijd kansen signaleert en gedreven wordt vanuit technische affiniteit? Wil jij echt een verschil maken? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Vacature Junior Business Developer

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Intern Accountmanager focus je je op de business to business markt van middelgrote en grote projecten in de nieuwbouw of renovatiemarkt. Je maakt salesplannen en je voert deze met succes uit. Je brengt offertes uit en beantwoordt de vragen die klanten hebben. Je ondersteunt onze Accountmanagers en Business Developers bij het vergroten van hun netwerk door leads te genereren. Je houdt je voortgang puntgaaf bij in Salesforce en je onderhoudt contacten intern om zo de juiste aanbiedingen aan je klanten te doen. Voor klanten ben jij de trusted advisor die op een overtuigende wijze oplossingen biedt. Voor salescollega’s ben jij de aanjagende en ondersteunende factor.

Wie ben jij?

Je bent commercieel gedreven en je kunt klanten overtuigen om voor het Inventum productportfolio te kiezen. Je bent data-driven en je houdt ervan je zaakjes goed georganiseerd te hebben. Je draait je hand niet om voor het opstellen van een scorende offerte. Naast het commerciële word je ook warm van het verbeteren van processen om zo onze klanttevredenheid te boosten. Je bent ambitieus en je wil verder groeien in je commerciële rol. Verder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële (binnendienst)functie. Je beschikt over overtuigingskracht en je weet snel draagvlak te creëren. Je beheerst de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen. Verder organiseert de personeelsvereniging leuke uitjes en sluiten we de week vaak af met een vrijdagmiddagborrel. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. We bieden tot € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.

Ik wil solliciteren, wat nu?
Voor meer informatie neem je contact op met Arnold Lijnsvelt, Teamlead Inside Sales, via telefoonnummer 030 – 274 84 31. Of solliciteer direct via hr@inventum.com of vind ons op LinkedIn.

 

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Inventum Technologies B.V. is in de week van 27 december 2022 t/m 31 december 2022 gesloten. Tijdens deze periode is alleen onze serviceafdeling bereikbaar voor calamiteiten op het telefoonnummer 030 - 274 84 84. Vanaf maandag 2 januari 2023 zijn wij weer aanwezig.

Inventum Technologies wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023 toe.
+