Webinar agenda

In onze Inventum webinar agenda zie jij in één oogopslag de webinars die wij aanbieden op het gebied van duurzame oplossingen en een gezond binnenklimaat. Jij en jouw collega’s zetten je dagelijks in om woningen duurzaam, gezond en comfortabel te maken (én houden) voor de eindgebruiker. Wij ondersteunen jou graag bij het vergroten van jouw kennis over verschillende vraagstukken die spelen in de markt.

Inventum webinar

Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar (gratis) online webinars voor installateurs, bouwers, woningcorporaties en adviseurs. In deze Inventum webinar agenda vind je alle aankomende webinars. Houd deze goed in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe webinars toe. Interesse? Bekijk ons aanbod en meld je direct aan!

Zet onze Inventum webinar agenda snel in je eigen agenda!

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een week voorafgaand aan het webinar een link naar de webinar.

Warmtepompen: alle mogelijkheden op een rij

20 mei: “Warmtepompen: alle mogelijkheden op een rij”

Zit je aan het begin van jouw bouwproject en heb je geen idee welke duurzame oplossing voor verwarming en warm tapwater je moet kiezen? Sluit dan aan bij het webinar.

Lees meer!
Webinar "De weg naar gasloos wonen"

15 juni: “De weg naar gasloos wonen”

Steeds meer woningen moeten en gaan over op gasloos. Leer in dit webinar alles over wat het wonen in een gasloze of hybride woning voor jouw bewoners betekent.

Meld je nu aan!
Producttrainingen

Producttrainingen

Door onze producttrainingen krijg je meer kennis over (het plaatsen van) onze oplossingen. Wij helpen jou graag verder. Het is belangrijk dat onze producten met kennis en zorg geplaatst worden.

Lees meer!