Webinar agenda

In onze Inventum webinar agenda zie jij in één oogopslag de webinars die wij aanbieden op het gebied van duurzame oplossingen en een gezond binnenklimaat. Jij en jouw collega’s zetten je dagelijks in om woningen duurzaam, gezond en comfortabel te maken (én houden) voor de eindgebruiker. Wij ondersteunen jou graag bij het vergroten van jouw kennis over verschillende vraagstukken die spelen in de markt.

Inventum webinar

Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar (gratis) online webinars voor installateurs, aannemers, woningcorporaties en adviseurs. In deze Inventum webinar agenda vind je alle aankomende webinars. Houd deze goed in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe webinars toe. Interesse? Bekijk ons aanbod en meld je direct aan!

Zet onze Inventum webinar agenda snel in je eigen agenda!

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een week voorafgaand aan het webinar een link naar de webinar.

Webinar "Hybride gas besparen in één dag"

16 maart: “Hybride gas besparen in één dag”

Volgens Consumentenbond bespaar je honderden euro’s met een hybride warmtepomp. Kom alles te weten over hybride oplossingen en hoe je deze toepast.

Meld je nu aan!
Ventilatielucht als hernieuwbare bron met BENG 3

25 maart: “Ventilatielucht als hernieuwbare bron met BENG 3”

Laat je informeren over BENG 3 met ventilatielucht als hernieuwbare bron. En leer hoe je ventilatielucht in de rekentools moet invullen.

Meld je nu aan!