natuur bomen groen

ISDE subsidie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kun je subsidie krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Met deze subsidie wil de overheid stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen.

Subsidie op Inventum producten

Ook Inventum biedt innovatieve en slimme oplossingen om energie te besparen. De Optima, de Modul-AIR en ook de Inventum Spaarpomp komen in aanmerking voor de ISDE-subsidie. Allen zeer innovatieve producten, die zorgen voor een nieuwe en moderne manier van verwarmen en het besparen van energie.

Particulier

Ben je particulier? Dan kun je eenvoudig een aanvraag voor subsidie indienen via de website van RVO. Hiervoor heb je echter wel een DigiD nodig. Om een keuze te maken is een Apparatenlijst warmtepompen opgesteld. De warmtepompen op deze lijst zijn apparaten die in aanmerking komen voor subsidie. Hierin vind je de Modul-AIR, de Optima en de Inventum Spaarpomp.

Zakelijk

Ben je een zakelijke klant? Dan kun je eenvoudig een aanvraag voor de ISDE subsidie voor warmtepompen indienen via de website van RVO. Hiervoor heb je wel een eHerkenning nodig.

Om een keuze te maken is er daarom een Apparatenlijst warmtepompen opgesteld. De warmtepompen op deze lijst zijn apparaten die in aanmerking komen voor subsidie. Hierin vind je de Modul-AIR, de Optima en de Spaarpomp.