Vacature Junior Marketeer

We staan in Nederland voor een enorme uitdaging: in 2050 moet het energiesysteem bijna helemaal duurzaam en CO2 neutraal zijn. Zin om daaraan mee te werken?

De afdeling Marketing is volop in ontwikkeling De afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten, het versterken van het Inventumbrand en het vormgeven van de marketingstrategie. We zijn op zoek naar een junior marketeer met een enorm organisatievermogen waarop we kunnen bouwen en ambitie om op den duur door te groeien naar conceptmarketeer of productmarketeer. Iets voor jou? Onze nieuwste innovatie wacht op jouw ideeën!

Vacature Junior Business Developer

Kiezen voor Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Junior Marketeer bij Inventum voer je marketing- en communicatiewerkzaamheden binnen allerlei segmenten. Het organiseren van een beurs is voor jou appeltje-eitje. Je organisatietalent komt ook naar voren in het beheren en uitvoeren van de mar-comkalender. Je kunt boodschappen vertalen naar pakkende marketinguitingen en geschikt maken voor alle platforms, zoals Social Media en print.

Je barst van de ideeën op het gebied van branding en je bent in staat om activiteitenplanningen tot in detail op te stellen én (deels) uit te voeren. Je hebt een activerende rol naar collega’s binnen Inventum en je vindt het leuk om onze marketingvisie uit te dragen. Je volgt daartoe de laatste marketingontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en duurzame warmtebronnen.

Wie ben jij?

Jij wordt gemotiveerd door het kunnen uitvoeren van het hele spectrum binnen het werkveld van marketing en communicatie. Je hebt relevante ervaring in een allround marketingrol, bijvoorbeeld vanuit je stages of in je eerste baan. Dat wordt ondersteund door een hbo-diploma richting marketing en/of communicatie.
Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent in staat om snel van denken naar doen te schakelen. Tegelijkertijd werk je sterk projectmatig en beheers je zowel Nederlands als Engels goed in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris van rond € 3.250,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Solliciteer via LinkedIn of voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, Manager HR, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.