Vacature junior Quality Engineer

Ben jij die verbeteraar die de kwaliteit van onze processen en producten verbetert en op peil houdt? De afdeling Quality speelt een centrale en autonome rol in het productieproces om kwaliteit te toetsen, te verbeteren en te borgen. Als Quality Engineer ben je gericht op continu verbeteren. Ben jij die analytische, op verbetering gerichte collega en klaar voor een volgende stap? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Kiezen voor Inventum?

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Junior Quality Engineer werk je in een team van in totaal 4 collega’s en ben je primair verantwoordelijk voor het onderzoeken van interne operationele kwaliteitsproblemen. Dit inclusief opvolging van de aan jou toegekende toeleveranciers en hun gerelateerde issues (8D). Door middel van diverse analyses en tests breng je oorzaken in kaart, draag je oplossingen aan en zorg je ook voor de opvolging ervan. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de uitbouw van het QMS en het uitrollen ervan. Je werkt in een multidisciplinair team (R&D, Logistiek, Proces Engineering en Productie) en je gebruikt de juiste Quality-tools. Jouw basiskennis van FMEA en CP pas je toe op jouw toebedeelde productielijnen. Je krijgt begeleiding waar nodig van de Senior Quality Engineer en Quality Manager.

Wie ben jij?

Jij bent een Quality Engineer die gemakkelijk schakelt tussen de werkzaamheden en je kunt het overzicht bewaren in stressvolle situaties. Je werkt en beslist op basis van data en je kunt deze snel analyseren. Met jouw overtuigingskracht weet je draagvlak te creëren in de teams waar je mee samenwerkt. Verder beschik jij over een afgeronde technische HBO opleiding met ervaring binnen een Quality-afdeling, bij voorkeur in een productieomgeving. Je beheerst de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je een marktconform salaris tussen de €3.000,- en  €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en competenties.

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met Michel Waegenaere, Manager Quality, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Solliciteren?

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.