Vacature Medewerker Business Support

Ben jij leergierig, proactief en administratief sterk? Dan hebben wij een leuke vacature voor je! Als Medewerker Business Support weet jij alle antwoorden op vragen over levertijden, prijzen en garanties. Ook houd je overzicht in je werk en bewaak je de voortgang hiervan. Solliciteer direct op de vacature Medewerker Business Support en wie weet zien wij je binnenkort op ons kantoor in Houten!

Vacature Medewerker Business Support

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen als Medewerker Business Support?

Als Medewerker Business Support ondersteun jij de (interne) klanten met het afhandelen van OEM-orders en ben je ook de vraagbaak voor de Key accountmanagers. Je beantwoordt vragen over levertijden, prijzen en garanties. Als SAP Key User zorg je voor het databeheer van de afdeling, denk je mee over invulling van processen en vraagstukken en zorg je voor de juiste vastlegging van gegevens in de systemen. Daarnaast ben je de regisseur die zorgt voor een goede afwikkeling van pricing, vastlegging en communicatie met de (interne) klant. In het hele proces houd je overzicht en bewaak je proactief de voortgang.

Wie ben jij?

Je toont initiatief, je bent leergiering en bent administratief sterk. Als je enkele jaren ervaring bij een customer support afdeling hebt, is dat een voordeel. Daarbij ben je ook in het bezit van een mbo-diploma. Je bent een echte teamspeler en open in je communicatie. Je houdt de regie in je werkzaamheden en je bent flexibel en proactief bij het oppakken en afhandelen van je werk. In zowel het Nederlands als het Engels heb je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Heb je al ervaring met SAP/ERP systemen? Dan helpt je dat om snel te starten.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is maximaal €3.200 en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Ik wil solliciteren en/of meer informatie, wat nu?

Voor meer informatie over de vacature Medewerker Business Support neem je contact op met Mieneke Nieboer, Director Commercial Operations, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.