Coronavirus: Inventum neemt maatregelen

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, fabrikanten en klanten zijn voor Inventum prioriteit. Wij volgen de richtlijnen en advies van het RIVM en hebben de nodige maatregelen genomen. Wij informeren je graag over de stappen die wij nemen om ervoor te zorgen zodat wij je ‘gewoon’ van dienst kunnen zijn zoals je dat van ons gewend bent.  

 

We volgen de adviezen op van het RIVM en nemen maatregelen om verspreiding te voorkomen. We onderhouden contact met onze medewerkers. Verder hebben we op diverse niveaus en functies scheiding aangebracht. Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit de thuislocatie. Daarnaast vinden alle vergaderingen inmiddels online plaats.

Kantoor beperkt toegankelijk voor bezoekers

Vooralsnog gaat een deel onze klantbezoeken nog wel door. Dit evalueren wij dagelijks. De maatregelen die op 15 maart door het RIVM zijn afgegeven nemen wij hierbij in acht.

Bestellen van producten

Met onze leveranciers en partners houden we regelmatig contact om de impact van de pandemie op onze productie te monitoren. Voor nu is het business as usual. Wij zullen je op de hoogte houden mocht er onverhoopt vertraging ontstaan. Kom je producten afhalen dan verzoeken wij om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Bij vragen over deze maatregelen, neem contact op met onze marketing manager Manon Veldkamp. Zij is bereikbaar op  030 – 247 84 36  of per mail mveldkamp@inventum.com

Zie laatste bericht Coronavirus: Update Inventum neemt maatregelen

Wij bedanken je voor je begrip!

Met vriendelijke groet,

Dirk de Leijer
CEO Inventum