Een woning verwarmen met 1,5 kW. Dat kan!

Hoe we dat doen? Met onze Ecolution ventilatiewarmtepomp. Op 10, 11 en 12 oktober staan de Brabanthallen in Den Bosch in het teken van duurzame energieopwekking en energiebesparing. De vakbeurs Energie: een platform boordevol innovaties, lezingen en live demonstraties. Bezoek onze stand 03. E072.
De Ecolution is een doorbraak in energiebesparing. Een doorbraak in energiebesparing. De Ecolution levert de basislast, de naverwarmer (bv. de hr-ketel) het piekvermogen. Als bronwarmte gebruikt de Ecolution de warme ventilatielucht uit de woning.

 

Energiebesparende toepassingen bestaande bouw -en nieuwbouw

De Ecolution Combi 50 of Solo CV komt in plaats van de mechanische ventilatiebox en vormt samen met de hr-ketel een hybride installatie. Er kunnen door de Ecolution meerdere functies worden uitgevoerd. De Solo CV draagt zorg voor het mechanisch ventileren en levert d.m.v. de warmtepompfunctie warmte voor het verwarmingssysteem. De Combi 50 ventileert mechanisch, levert warmte voor de cv en draagt bij aan het opwekken van warm tapwater.

All E-woningen met de Ecolution

De Ecolution All Electric is een combinatie van de Ecolution Solo of Combi 50, elektrisch naverwarmer 2–6 KW en de EDR boiler 80L. Deze combinatie is bedoeld voor nieuwbouwwoningen en energetisch gerenoveerde woningen, waarbij de primaire warmtelast voor verwarmen is gedaald tot onder de 15.000 Mj. De Ecolution All Electric is een totaaloplossing voor ventilatie, warmte en warmwater. Het is een uitstekende, eenvoudige en relatief goedkope oplossing voor de nieuwe woningen zonder gas.