Energievakbeurs 2019 Den Bosch

De Ecolution Modul-AIR is dé oplossing voor het verduurzamen van bestaande en nieuwbouwwoningen. Vanwege de modulaire structuur is deze toekomstbestendige warmtepomp eenvoudig uit te breiden en kun je een woning stap voor stap verduurzamen. Daardoor ideaal voor zowel installateurs als eindgebruikers. Een werkende oplossing is te zien tijdens de Energiebeurs.

Zelf zien en ervaren tijdens de Energiebeurs?
Van 8 – 10 oktober staat Inventum op de vakbeurs Energie (stand 03. F073) in de Brabanthallen in Den Bosch met een werkende All-E oplossing van de Ecolution Modul-AIR. Daarnaast tonen wij ook een werkende opstelling van de Spaarpomp. De gehele dag vinden er demonstraties plaats met uitleg over waarom en hoe woningcorporaties en installateurs de Inventum Ecolution Modul-AIR en de Spaarpomp inzetten voor de gaande energietransitie. Nu al weten hoe de Inventum Ecolution Modul-AIR werkt? Bekijk hier de film.

Nieuw: Inventum Amia lucht/water warmtepompen
Met de Amia heeft Inventum een lucht/water warmtepomp met grotere vermogens. Deze warmtepompen onderscheiden zich door de hoge COP’s en veelzijdige mogelijkheden. Tevens zijn deze warmtepompen toepasbaar voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten waarbij het mogelijk is om te verwarmen en te koelen. Tijdens de Energiebeurs tonen wij je graag ons assortiment en toepassingen. Daarnaast vertellen wij je graag over onze praktijkervaringen.

Aanmelden Energiebeurs
Klik hier om je kosteloos aanmelden voor de Energiebeurs 2019.

Presentaties in Theater Passiefbouwen
Collega Karin Husmann, manager sustainable energy systems geeft alle drie de beursdagen een presentatie over “Gasloos bouwen en renoveren in de praktijk”.
Vanuit de praktijk neemt Inventum u graag mee met een aantal sprekende voorbeelden om gasloos te bouwen en te renoveren.

Tijden en locatie van de presentaties:
8   oktober van 11.00 tot 11.20 uur in Theater Passiefbouwen
9   oktober van 14.30 tot 14.50 uur in Theater Passiefbouwen
10 oktober van 11.30 tot 11.50 uur in Theater Passiefbouwen

Biografie Karin Husmann:

Karin Husmann staat voor bevlogen duurzaamheid. Zo draagt ze beroepshalve en thuis bij aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Ze werkt sinds 1 januari 2018 bij Inventum Technologies B.V. als Manager sustainable energy systems. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de totale bijdrage die Inventum levert aan de nationale en internationale energietransitie die nu in volle omvang op gang komt. Want het maximaal energiezuinig en klimaatneutraal maken van woningen vraagt om technologische hoogwaardige oplossingen en intensieve samenwerkingsverbanden met onder andere overheid, woningcorporaties en diverse brancheorganisaties in de bouw, installatie en onderhoud. Zij moeten geholpen worden bij het vinden en implementeren van de meest effectieve, innovatieve en intelligente oplossingen om woningen energiezuinig en klimaatneutraal te verwarmen. Inventum levert hiervoor het advies en state of the art boilers en warmtepompen zoals de hybride warmtepomp en ventilatiewarmtepomp.