Inventum aanwezig op Duurzaam Verwarmd

De grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame energietechnieken vindt plaats op 19 t/m 21 maart. De plek voor Inventum om haar pasklare duurzame energieoplossingen te presenteren. 

Besparen op CO2 geldt niet alleen bij nieuwbouw. Ook in de bestaande bouw is het verbeteren van de energieprestatie belangrijk. Zoekt u een kostenefficiente oplossing van hybride tot en met all-electric? Dan is Inventum uw partner. Inventum neemt alvast een flinke voorsprong met de Ecolution Modul-AIR. 

Ecolution Modul-AIR

De Ecolution Modul-AIR is een hightech design ventilatiewarmtepomp die in eigen huis is ontwikkeld. Deze compacte warmtepomp is verkrijgbaar in vier varianten met een ver doorgevoerde modulAIRe opbouw. In de basis is deze warmtepomp een hybride variant die eenvoudig, slim en betaalbaar uit te breiden is naar All Electric. Zo is het mogelijk om een woning stap voor stap te verduurzamen tot een volledige gasloze woning. De energietransitie is met de Ecolution Modul-AIR dichterbij dan ooit. Klik hier voor werking van de Ecolution Modul-AIR.

 • Hoge EPC reductie bij nieuwbouw
  Twee energielabelsprongen bij bestaande bouw
 • Energiezuing, compact en stil
  Bij renovatie stapsgewijs van gas los
  Ideaal voor installateurs
  Designed en made in Holland

Inventum bespaart ú de energie

Op zoek naar energiezuinige producten in combinatie met nieuwe ideeën die u helpen op het gebied van aanpal, financiering en management? Kom dan kennismaken met Inventum Renewables Projects. Door het ontwikkelen van innovatieve en pasklare energieoplossingen versnellen wij de energietransitie. Inventum Renewables Projects bespaart ú de energie van al het denk-en doe werk. Wij bieden:

 • Vernieuwende totaaloplossingen op maat
 • Voor bestaande en nieuwbouwwoningen
 • Lage TCO (Total Cost of Ownership
  Advies over financiering
 • Alles onder één dak

Programma en gratis registratie

Datum: 19 t/m 21 maart
Adres: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1 in Vijfhuizen
Bereikbaarheid: Expo Haarlemmermeer is gelegen aan de N205 en Expo Haarlemmermeer is uitstekend bereikbaar met de auto.
Standnummer Inventum: K8

Duurzaam Verwarmd presenteert op Heathome diverse werkende opstellingen, waaronder de Ecolution Modul-AIR. Onze accountmanager vertelt u graag alles over de werking.

Presentatie: Op woensdag 20 maart van 12.45 -13.05 presenteert Karin Husmann, manager duurzame Energietechnieken: hybride warmtepompen zonder buitenunit.

Graag tot ziens op Duurzaam Verwarmd!