Inventum uitgeroepen tot Houtense Onderneming van het Jaar

Tijdens de Houtense Ondernemersdag is Inventum uitgeroepen tot Houtense Onderneming van het Jaar!

 

Samen met Vernooy Catering B.V. en Van Wijk Fruit was Inventum genomineerd voor de Houtense Onderneming van het jaar. Ieder jaar wordt deze prijs uitgereikt. De jury was zeer te prijzen over de verbinding die Inventum zoekt met lokale partijen.

Samenvatting jury rapport

Inventum heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. De switch van energiegebruikende naar energiebesparende apparaten maakt van Inventum een voorloper, aldus de jury. Het juryrapport vermeldt verder dat door verregaande ontwikkeling en toepassing van innovaties in de eigen productlijn Inventum een belangrijke voorsprong op de concurrentie behaalt. Het inzicht en de durf om die voorsprong in een lokaal netwerk te gronden, maakt dat de jury Inventum tot een visitekaartje voor Ondernemend Houten beschouwd.

De Houtense Ondernemersdag is een initiatief van de bedrijvenverenigingen IKH, OKK, ZZP-Houten, de gemeente Houten en Rabobank Kromme Rijnstreek. De eerste Houtense Ondernemersdag was in oktober 2009. Een geslaagd business-to-businessevenement dat om een vervolg vroeg. “De formule voor de Houtense Ondernemersdag moeten jullie vast zien te houden,” zo sprak Cor Lamers, destijds burgemeester van Houten de projectgroep bij de voorbereidingen van de tweede Houtense Ondernemersdag toe. Dat doen we nog steeds en het is onze ambitie om er ook dit jaar weer een sprankelende en inspirerende dag van te maken. Christian Hermsen, voorzitter van de projectgroep: “We willen een afwisselend programma vol informatie, dynamiek, inspiratie en mogelijkheden om te netwerken. Dit jaar geen beursvloer, maar een aantal bijzondere inspiratiesessies.”​

Richard Verbree (CEO Inventum) neemt prijs in ontvangst

Richard Verbree (CEO Inventum) neemt trots de prijs in ontvangst