Maak kennis met de Ecolution Modul-AIR op Building Holland

Tijdens Building Holland introduceert Inventum haar nieuwste slimme warmtepomp; Ecolution Modul-AIR (van hybride naar all-e). Daarnaast presenteert Inventum Renewable Projects haar aanpak hoe woningcorporatie en aannemers op een effectieven manier en risico-arm hun projecten zorgeloos kunnen verduurzamen

 

Ecolution Modul-AIR (van hybride naar all-e)

De Ecolution Modul-AIR is een hightech design ventilatiewarmtepomp die in eigen huis is ontwikkeld. Deze compacte warmtepomp is verkrijgbaar in vier varianten met een ver doorgevoerde modulAIRe opbouw. In de basis is deze warmtepomp een hybride variant die eenvoudig, slim en betaalbaar uit te breiden is naar All Electric. Zo is het mogelijk om een woning stap voor stap te verduurzamen tot een volledige gasloze woning. De energietransitie is met de Ecolution Modul-AIR dichterbij dan ooit.

 

 

Eenvoudig en betaalbare installatie

De Ecolution Modul-AIR is makkelijk te installeren. De driewegklep (voor aansluiting boiler én cv) en elektrische booster zijn in de Ecolution Modul-AIR compleet geïntegreerd. Dit verkort de installatietijd en voorkomt fouten tijdens de installatie. De modulaire opbouw ontzorgt woningcorporaties en aannemers, doordat het nu mogelijk is om met een redelijk kleine investering te starten en vervolgens op geplande onderhoudsmomenten het systeem naar behoeve te upgraden. Meer weten over de werking van de Ecolution Modul-AIR? Bekijk hier de film. Live is de Ecolution Modul-AIR te zien op de Innovation Boulevard op Building Holland.

Inventum Renewable Projects

Inventum Renewable Projects biedt totaal energie-oplossingen aan door de juiste energiezuinige producten te combineren met de technische en financiële vragen van de klant. Dit doen wij door te helpen op het gebied van aanpak, financiering, management en de juiste partijen te betrekken waarbij de eindgebruiker en het wooncomfort centraal staat. Inventum Renewable Projects richt zich op energieneutraal bouwen en op duurzame renovatie projecten. Van idee tot energieprestatiecontract, van montage tot service en monitoring en van begeleiding tot het informeren van de bewoners.

Programma en registreer uw gratis bezoek

Datum: 9 t/m 11 april  in de RAI Amsterdam
Adres: Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam
Standnummer Inventum: 10.33

Wij ontmoeten u graag in de RAI Amsterdam. Voor meer informatie over de beurs, kijk op www.buildingholland.nl.