Terugblik vakbeurs Renovatie

Onze workshop Hybride Verwarmen was de grote publiekstrekker tijdens de Renovatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch, van 14 t/m 16 mei 2019. Het was zelfs zo druk, dat bezoekers moesten staan. Wat gebeurde er nog meer? Een korte terugblik op deze succesvolle beurs.

Workshop Hybride Verwarmen
De workshop Hybride verwarmen was druk bezocht door onder andere installateurs, woningcorporaties en architecten. Collega Karin Husmann, Manager Duurzame Energiesystemen bij Inventum, was verrast door de vele bezoekers die deelnamen aan haar workshop. “Goed om te zien dat zo veel mensen geïnteresseerd zijn in stap voor stap verduurzamen van woningen”. Karin nam bezoekers mee in de wereld van duurzaamheid. Door feiten en cijfers toonde zij de bezoekers het belang van het toepassen van duurzame oplossingen. Haar boodschap? Dat dit ook in kleine stapjes kan, waarbij elke stap er een in de goede richting is, hybride verwarmen is een hele goede stap voor heel veel woningen.

Heb jij onze stand bezocht tijdens de renovatiebeurs?
Als je bij onze stand bent geweest, heb je vast kennisgemaakt met een aantal collega’s van het salesteam van Inventum. Een van onze sales collega’s is beurstijger Fedor Couvert. Hij heeft drie dagen lang met veel enthousiasme gesproken met bestaande en potentiële opdrachtgevers. Mooi om te zien dat hij echt een passie heeft voor duurzaamheid en dat ook uitstraalt. Volgende maand publiceren wij een interview met Fedor. Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

2 eyecatchers: de Inventum Spaarpomp en de Ecolution Modul-AIR
Twee van onze oplossingen trokken vooral de aandacht tijdens de beurs: de Inventum Spaarpomp en de Ecolution Modul-AIR. Oplossingen die uitermate geschikt zijn voor de renovatiemarkt.

1.       De Inventum Spaarpomp
De eerste stap richting duurzaamheid

Ben je op zoek naar een passende oplossing voor jouw klanten die een eerste stap zetten naar een gasloos huis – zonder dat ze enorme kosten hoeven maken? Dan is de Inventum Spaarpomp de oplossing voor jou en jouw klanten. Bekijk online meer informatie over de Inventum Spaarpomp.

2.       Ecolution Modul-AIR
Eenvoudig en kostenefficiënt verduurzamen

De komende jaren staat de bouwwereld voor de grote opgave om meer CO2 te reduceren. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouw maar zeker ook voor renovatie van koop- en huurwoningen. De uitdaging is om een oplossing toe te passen die leidt tot een optimale duurzame keuze. Met de Ecolution Modul-AIR, de nieuwste ventilatiewarmtepomp, is het verduurzamen van woningen eenvoudig en kostenefficiënt. Dat komt onder andere door de makkelijke uitbreiding van hybride naar all-electric. Bekijk online meer informatie over de Ecolution Modul-AIR.

Meer weten?
Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om het toepassen van duurzame oplossingen in de renovatie? Neem gerust contact op met ons. Telefoonnummer 030 – 274 84 84 of vul het contactformulier in.