Samen bouwen aan zuinige en comfortabele woningen

Ketensamenwerking is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze branche. Dat is ook nodig. Wijzigingen in normering en strengere eisen in de energietransitie vragen om meer dan goede deeloplossingen.

Zo hebben de juiste isolatie en kierdichting grote invloed op het vermogen van een warmtepomp. Te veel nominaal vermogen van een warmtepomp heeft in de toekomst invloed op decentraal opgewekte energie op het eigen dak. Een goed aangelegde installatie die niet ingeregeld is, benadeelt de behaaglijkheid en het energieverbruik van de woning.

Integraal samenwerken werkt

Het gaat er dus om dat het geheel van maatregelen klopt en met integraal samenwerken lukt dat. Bouwers, adviseurs, installateurs en bewoners; samenwerken geeft garanties op prestaties en kwaliteit.

Die nieuwe manier van samenwerken heeft invloed op onze rol als fabrikant. In plaats van enkel leverancier zijn we een belangrijke schakel geworden in de totaaloplossingen die nodig zijn voor zuinige en comfortabele woningen.

Blijven innoveren door kennisdeling

Wij delen dan ook graag onze kennis, want we weten dat we samen mooie dingen kunnen maken. Prachtige innovaties die zorgen voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Sluit je aan, want alleen samen houden we een voorsprong op de markt. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.