Slim aan de slag voor een gasloze toekomst

Kom naar de Bouwbeurs in Utrecht op 4 t/m 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. En maak kennis met onze nieuwste warmtepomp: Ecolution Modul-AIR.

Zoek je een slimme, betaalbare en goed inpasbare warmtepomp? Wil je voor elke woning een toekomstbestendige oplossing kunnen bieden? En ook nog volledig ontzorgd worden op het gebied van financiering en management?

Kom naar onze stand op de Bouwbeurs 07.D070. De meeste complete beurs voor de uitvoerende bouw.

Primeur: de nieuwste Ecolution Modul-AIR

De warmtepomp die naar behoeve te upgraden is van hybride tot All-Electric. Op onze stand geven we presentaties over de werking en hoe je met dit product efficiënt gas bespaart. Neem een kijkje bij de werkende opstelling van dit product op onze stand.

Zonder zorgen aan de slag

Wil je gasloos of energieneutraal bouwen of een duurzame renovatie doorvoeren? Inventum Renewables Projects helpt je om op een effectieve manier en risico-arm een project te verduurzamen. Van idee tot energieprestatiecontract, van montage tot service en monitoring, van begeleiding tot het informeren van de bewoners.

Stap voor stap naar minder gas

De Inventum Spaarpomp is een hybride warmtepomp. Dat betekent dat hij werkt op elektriciteit, maar ook kan worden ondersteund door de cv-ketel. Is er in huis meer vermogen nodig, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel even bij. De Spaarpomp vervangt de ventilatiebox en werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel. Op onze stand vind je een  werkende opstelling.

Plan je gratis bezoek

De Bouwbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 4 t/m 8 februari. Iedere dag van 09.30 tot 17.30 en op donderdag een avondopstelling tot 20.30 uur. Voor gratis registratie klik hier. U vindt onze stand in hal 7 D.070. Onze adviseurs staan iedere dag voor je klaar om je te informeren over het slim en eenvoudig verduurzamen van woningen.