Inventum boilers

Boilers

Op zoek naar boilers? Van 5, 10, 50, 80 tot 500 liter inhoud. Zowel voor nieuwbouw als voor bestaande bouw. Bedoeld voor een huis, appartement of juist voor een heel flatgebouw. Horizontaal of verticaal gemonteerd. Aangepast aan het tapgebruik van de eindgebruiker. Kortom: in onze fabriek in Houten produceren we boilers voor elke situatie.

Voorop lopen

Met plezier gaan we de uitdaging aan om voorop te (blijven) lopen en de nieuwste cv- en warmtetechnologie toepasbaar te maken. Op onze goed uitgeruste R&D afdeling volgen we daarom de ontwikkelingen op de voet. Alles om de beste kwaliteit te garanderen. Niet voor niets is dus elke Inventum boiler van volkoper. Met minder nemen we geen genoegen.

Altijd warm water met een boiler

Door de grote hoeveelheid beschikbare varianten kan er voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing gevonden worden. Zo hebben we bijvoorbeeld keukenboilers, die ervoor zorgen dat het water niet onnodig lang hoeft te “reizen” van cv-ketel tot keukenkraan. Of installeer de Delta-boiler die je ook horizontaal kunt monteren.

We hebben verschillende direct gestookte boilers en indirect gestookte boilers. Het verschil? Een direct gestookte boiler brengt het koude water direct op de gewenste temperatuur. Dit is het geval bij een elektrische boiler. Een indirect gestookte boiler brengt voorverwarmd water op de gewenste temperatuur.

Waarom kies je een boiler?

  • Bepaal zelf de inhoudsgrootte van de boiler
  • Een boiler geeft comfort en geen waterverlies
  • Gelijktijdig warm water tappen op meerdere plekken in huis

Geschikt voor elke situatie

Er zijn veel verschillende boilers. Wij hebben immers voor elke situatie een geschikte Inventum boiler. Bekijk daarom ons gehele aanbod aan boilers en maak je keuze.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.