Inventum boilers

Boilers

Een boiler kopen? Van 5, 10, 50, 80 tot 500 liter inhoud. Zowel voor nieuwbouw als voor bestaande bouw. Bedoeld voor een huis, appartement of juist voor een heel flatgebouw. Horizontaal of verticaal gemonteerd. Aangepast aan het tapgebruik van de eindgebruiker. Kortom: in onze fabriek in Houten produceren we Inventum boilers voor elke situatie.

Voorop lopen

Met plezier gaan we de uitdaging aan om voorop te (blijven) lopen en de nieuwste cv- en warmtetechnologie toepasbaar te maken. Op onze goed uitgeruste R&D afdeling volgen we daarom de ontwikkelingen op de voet. Alles om de beste kwaliteit te garanderen. Niet voor niets is dus elke Inventum boiler van volkoper. Met minder nemen we geen genoegen.

Optimaal comfort met de SMART Ecolectric boiler

De Ecolectric is een zelflerende SMART boiler waarmee al snel tot 15% energiebesparing mogelijk is. En daarbij dus optimaal gebruik maakt van duurzame energie.

Inventum boiler: geschikt voor elke situatie

Er zijn veel verschillende boilers. Wij hebben immers voor elke situatie een geschikte Inventum boiler. Bekijk daarom ons gehele aanbod aan boilers en maak je keuze.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.