Direct gestookte boilers

Direct warm water uit de kraan? Met een constante temperatuur en ook hoge tapsnelheid? Zonder druk- of temperatuurverschillen? De direct gestookte boilers van Inventum voldoen voor 100% aan deze kwaliteitseisen. Daarnaast zijn ze elektrisch, waardoor deze bijdragen aan een duurzame(re) woning en wereld.

Complete range warmwaterboilers

Inventum levert met de EDR- en Delta boilers een complete range aan direct gestookte boilers voor iedere situatie, woning en vraag. De EDR-lijn is verkrijgbaar met inhouden van 30 tot en met 150 liter, in diverse vermogens en in diverse uitvoeringen. Zo is er voor elke behoefte een geschikte elektrische boiler beschikbaar is. Daarbij zijn deze boilers allemaal van volkoper.

Uniek: horizontaal monteren

De Delta boilers zijn gemaakt om horizontaal te monteren. Daardoor zijn ze uniek en tegelijkertijd uitermate geschikt voor plekken met weinig ruimte, zoals een kleine badkamer of een schuin dak. De serie is bovendien verkrijgbaar voor vloer-, wand- of plafondmontage met een inhoud van 80, 120 of 150 liter.

Extra vermogen nodig?

Er zijn ook situaties waar grote hoeveelheden warm water nodig zijn, zoals in sportaccommodaties of een gaarkeuken. Hiervoor zijn de EDR-2-span-boilers ontwikkeld. Bij deze warmwaterboiler wordt het water zowel overdag als ’s nachts verwarmd. Deze extra opwarmmogelijkheid is te activeren via een van buitenaf instelbare 2-uursklok.

Welke boiler is geschikt voor welke situatie?

Belangrijk is dat je de direct gestookte boiler afstemt op dagelijks verbruik. Check daarom hieronder welke boiler het meest geschikt is in welke situatie.