Onbeperkt warm tapwater? Dat kan met de elektrische boilers van Inventum

Direct warm water uit de kraan? Met een constante temperatuur en hoge tapsnelheid? Zonder druk- of temperatuurverschillen? De elektrische boilers van Inventum voldoen voor 100% aan deze kwaliteitseisen.

Inventum levert met de EDR- en Delta lijn een complete range aan elektrische boilers voor iedere situatie en vraag. De EDR-lijn is verkrijgbaar in groottes van 30 tot en met 150 liter, in diverse vermogens en in diverse uitvoeringen. Deze boilers zijn allemaal van volkoper.

Uniek; horizontaal monteren

De Delta boilers zijn gemaakt om horizontaal te monteren. Daardoor zijn ze uniek en tegelijkertijd uitermate geschikt voor plekken met weinig ruimte, zoals een kleine badkamer of een schuin dak. De serie is verkrijgbaar voor vloer-, wand- of plafondmontage met een inhoud van 80, 120 of 150 liter.

Extra vermogen nodig?

Er zijn situaties waar grote hoeveelheden warm water nodig zijn, zoals in sportaccommodaties of een gaarkeuken. Hiervoor zijn de EDR-2-span-boilers ontwikkeld. Bij deze boilers wordt het water zowel overdag als ’s nachts verwarmd. Deze extra opwarmmogelijkheid is te activeren via een van buitenaf instelbare 2-uursklok.

Welke boiler is geschikt voor welke situatie?

Belangrijk is dat de boiler afgestemd is op dagelijks verbruik en gezinssamenstelling. Check hieronder welke boiler het meest geschikt is in welke situatie.