AquaSafe geiservervangingsboiler

AquaSafe spaart levens en het milieu. Er gebeuren nog steeds veel ongelukken met gasgeisers. Met de geiservervangingsboiler Aquasafe is dit verleden tijd. De AquaSafe werkt op elektriciteit en is hiermee de veiligste, meest verantwoorde en duurzame vervanging voor de gasgeiser in de keuken.

In bestaande woningen is de AquaSafe boiler vaak het meest geschikte alternatief qua veiligheid en duurzaamheid. Conventionele boilers zijn vaak te groot, verbruiken te veel water en zijn te duur in gebruik. De Aquasafe boiler beschikt over een gepatenteerd hydroblok voor efficiënt waterverbruik. De AquaSafe is gemakkelijk te installeren op de plaats van de ‘oude’ geiser. Kortom: het is de ideale oplossing voor alle situaties waar een afvoergebonden of gasgestookte toestellen technisch of economisch niet haalbaar zijn.

Temperatuurschommelingen verleden tijd

Het warme water uit de kraan houdt een constante temperatuur met behulp van de AquaSafe. Daarmee zijn temperatuurschommelingen verleden tijd. Het warme water uit de kraan is 60 °C. De temperatuur uit de kraan en douche is regelbaar door koud water bij te mengen. Een ander voordeel van het installeren van een AquaSafe is dat de waterstraal meer kracht heeft. Een merkbare verbetering in douchecomfort.

Bespaar op energiekosten

De AquaSafe boiler warmt altijd ’s nachts op. Dat bespaart energiekosten! De hoeveelheid water die verwarmd wordt, moet ruim voldoende zijn voor het verbruik overdag. Met behulp van een boostfunctie kan er binnen korte tijd extra warm water gecreëerd worden.