Snel warm water met de keukenboilers van Inventum

Het grote voordeel van een keukenboiler is dat je direct warm water uit de kraan hebt. Een stelregel is dat als je kraan meer dan tien meter verwijderd is van je cv-ketel, het plaatsen van een boiler in het keukenkastje al rendement oplevert.

Je spoelt namelijk niet eerst een aantal liters koud water weg. Bovendien scheelt het tijd als je snel warm water hebt en is het handig met bijvoorbeeld koken en schoonmaken.

Onze slide-in oplossing: Modesto

Wil je geen ruimteverlies in je gootsteenkastje, maar wel direct warm water? Dan is een slide-in boiler dé oplossing. Deze kun je op vier manieren plaatsen: achter de plint, plat liggend of verticaal tegen zij- of achterkant van je keukenkast. De Modesto is namelijk maar 14,3 centimeter hoog. Zo blijft er voldoende opbergruimte beschikbaar in je keukenkastje voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen of de prullenbak.

Voor iedere keuken een passende oplossing

Van 5 tot 20 liter, in iedere keuken is een andere warmwaterbehoefte. De productontwikkelaars van Inventum lopen voorop als het gaat om het bedenken en maken van kwalitatieve boilers. Zo hebben ze een Q-line ontwikkeld, een complete serie keukenboilers in verschillende formaten. Bijzonder aan deze lijn is de extreem hoge isolatiewaarde waardoor er nauwelijks warmteverlies is. We hebben een handige tool gemaakt om te kijken welke boiler het beste past in jouw situatie.