Hitachi Yutaki

Met de lucht/water Hitachi Yutaki warmtepompen met buitenunit van Inventum kan individueel aangepaste verwarmingsoplossing worden gemaakt, welke geschikt zijn voor zowel renovatie als nieuwbouw. Alle gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, convectoren en boilers kunnen worden aangesloten. Geheel aangepast dus aan jouw wensen!

Efficiënt verwarmen met de Inventum Hitachi Yutaki warmtepompen

De Inventum lucht/water warmtepompen zijn zo ontworpen dat ze een laag geluidsdrukniveau bereiken en de warmtepompen zeer efficiënt zijn. De warmtepomp beperkt temperatuurschommelingen tot een minimum door het toepassen van gelijkstroom inverter technologie. Hierdoor zijn  de woonruimten naar behoefte constant in temperatuur en bespaar je maximaal energie. Uit technisch oogpunt gebruiken Inventum warmtepompen tot -25°C de energie uit de lucht en wekken ze daarnaast aanvoertemperaturen tussen 35°C en 80°C op.

Overal inzetbaar

Dankzij de grote reeks van verschillende modellen Inventum lucht/water warmtepompen, met veel innovatieve extra functies, is er voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen een verwarmingssysteem beschikbaar dat exact op de wensen is afgestemd.

Voor onze warmtepompen met buitenunit is er altijd maar een kleine opstelruimte nodig. Ook de buitenunit is zo ontworpen dat er maar weinig plaats nodig is.

Wij besparen jou de energie

Zoek je naar energiezuinige producten in combinatie met nieuwe ideeën die je helpen op het gebied van aanpak, financiering en management? Dan is Inventum jouw partner. Wij besparen je namelijk graag de energie van al het denk- en doewerk.

Zo doen we dat

Door het ontwikkelen van innovatie en duurzame energieconcepten wil Inventum met de Hitachi Yutaki lucht/water warmtepompen de energietransitie versnellen. Dit doen we door met de juiste partijen aan tafel te gaan en alle wensen en eisen inzichtelijk te maken en financieringen te bespreken. Hierbij staat de eindgebruiker centraal. Meerdere partijen controleren alle adviezen. Zodra er vervolgens overeenstemming is, start de bouw die bovendien volledig wordt gemonitord. Ook na oplevering kijken wij mee en en zijn wij bereikbaar voor jou en de eindgebruiker.

Hitachi Yutaki in het kort

  • Vernieuwde totaalconcepten op maat
  • Voor bestaande woningen en nieuwbouwwoningen
  • Lage Total Cost of Ownership (TCO)
  • Meer wooncomfort voor eindgebruiker
  • Advies over financiering
  • Efficiënte aanpak
  • Alles onder één dak