Over Inventum

Wij bieden de zekerheid dat we elke dag opnieuw die extra stap zetten om onze klanten verder te helpen op het gebied van ventilatie- en warmwatersystemen. Dat doen we door verder te kijken dan vandaag, verder dan onze oplossingen en verder dan onze eigen ambities. Die enorme gedrevenheid staat al meer dan 100 jaar aan de basis van ons succes. Wij vertellen jou graag meer over Inventum.

Verder kijken dan vandaag

Duurzame, energiebesparende oplossingen bieden is wat ons elke dag opnieuw drijft. Daarbij kijken we verder dan de huidige wet- en regelgeving, de huidige eisen vanuit onze klanten en de huidige technologische mogelijkheden. Zodat onze ventilatie- en warmwatersystemen van vandaag ook de oplossing voor morgen met zich meedragen. Zo zijn wij de uitvinder van de ventilatiewarmtepomp, zoals de Modul-AIR.

Wanneer je kiest voor Inventum, kies je voor zekerheid. De zekerheid dat je voor een partij kiest die precies begrijpt wat jij als Nederlandse, professionele klant nodig hebt en hierop inspeelt met innovatieve totaaloplossingen.

Samen maken we het verschil

Wie je ook spreekt bij Inventum, je proeft de ambitie om samen het verschil te maken en het energieverbruik in woningen tot nul te reduceren. Dat doen we door het ontwikkelen van energiezuinige producten, maar ook door onze bestaande producten steeds duurzamer te maken.

Onze energieoplossingen worden toegepast in zowel bestaande als nieuwbouwsituaties, in de woning- en utiliteitssector. Wij bieden een breed assortiment boilers en ventilatiewarmtepompen. Van keukenboilers tot pasklare energieconcepten, waarmee je eenvoudig meerdere stappen in een energielabel maakt. Met meer comfort voor de eindgebruiker als extra resultaat.

Historie

Opgericht in 1908 door Alexander Vosmaer, een ingenieur van de Technische Hogeschool in Delft.

Lees verder

Werken bij Inventum

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Onze nieuwste innovatie wacht op jouw ideeën.

Vacatures
Hoe ventileer je het beste om verspreiding van corona tegen te gaan?

MVO & Duurzaamheid

Practice what you preach. Voor een duurzame toekomst.

Meer informatie

Kernwaarden

Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden. Waar we in geloven en wat ons verbindt.

Lees meer