Vacature Proces Engineer

Als Proces Engineer ben je van de eerste tot de laatste stap bezig met het inventariseren, analyseren en optimaliseren van het productieproces. Wij zijn op zoek naar een collega die altijd verbeteringen ziet, enthousiast is en resultaten wil behalen. Zie jij jezelf al werken binnen een ambitieus en gedreven team in een organisatie met verbeterpotentieel? Solliciteer dan direct op de functie.

Wat ga je doen?

Werken bij Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die bijdraagt aan de verduurzaming door binnenklimaat en warmwateroplossingen te bieden. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf met productielocatie in Houten. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. Samen willen we vooruit. Inventum groeit door een uitbreidende markt waardoor er nieuwe kansen en uitdagingen ontstaan.

Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als Proces Engineer ontwikkel je plannen en breng je die tot uitvoer om zo tot een optimale efficiency van het productieproces te komen. Je maakt gebruik van bestaande informatie en je zorgt voor nieuwe analyses. Vervolgens combineer je deze met de huidige werkwijze, productiemethoden en routing van de producten. Je zorgt voor realisatie van je plannen door een goede samenwerking met de collega’s van diverse afdelingen. Op deze manier draag jij bij aan de ambitie van het team om de output van de productie duurzaam te verhogen en de kwaliteit te waarborgen.

Wat verwachten we van jou?

Wie ben jij?

Jij bent leergierig, communicatief en flexibel. In stressvolle situaties behoud jij het overzicht, ben je daadkrachtig en in staat om nauwkeurig te werken. Je werkt planmatig en je kunt in crossfunctionele teams werken. In die teams vervul jij een analytische, maar tegelijkertijd ook praktische rol.
Verder beschik je over een HBO denk- en werkniveau op het gebied van energietechniek, werktuigbouwkunde en/of technische bedrijfskunde en heb je werkervaring binnen een productieomgeving. Je hebt daarom kennis van de nieuwste productietechnieken en -methoden en je zet die kennis moeiteloos om naar de praktijk.

Je kunt overweg met verschillende ICT-systemen of die maak je je snel eigen. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring met procesoptimalisaties en bijhorende methodieken zoals Lean. Tot slot beheers je Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We geven je een salaris van rond de € 4.300 bruto in overeenstemming met de zwaarte van je functie en natuurlijk afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Verder zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden tiptop in orde en conform CAO Metalektro. Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken en je kennis uit te breiden via opleidingen én onze actieve PV organiseert regelmatig een leuk uitje.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met Yannika Wolfert, Manager Proces Optimalisatie, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Solliciteren?
Dat kan door een mail te sturen naar hr@inventum.com met daarin jouw motivatie en cv.