Transformatie kantoor Rijkswaterstaat in 97 appartementen

Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch is duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond is een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.
Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
Bij het ontwerpen van de installaties is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Items als energieneutraal, comfort, woongenot, vermindering verbruik van fossiele brandstoffen en volledig elektrisch waren hierin belangrijke aspecten. Daarom is in dit project gekozen voor het toepassen van de Spaarpomp.

 

Schubertsingel in Den Bosch