Vacature Quality Engineer

Ben jij die verbeteraar die de kwaliteit van onze processen en producten verbetert en op peil houdt? De afdeling Quality speelt een centrale en autonome rol in het productieproces om kwaliteit te toetsen, te verbeteren en te borgen. Als Quality Engineer ben je gericht op continu verbeteren. Ben jij die analytische, op verbetering gerichte collega? Solliciteer dan graag op deze vacature Quality Engineer!

Vacature Quality Engineer

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen als Quality Engineer?

Als Quality Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het onderzoeken van interne operationele kwaliteitsproblemen, inclusief opvolging van de toeleverancier-gerelateerde issues (8D). Door middel van diverse analyses en tests breng je vervolgens oorzaken in kaart, geef je advies uit ten aanzien van de oplossingen via rapportages en zorg je ook dat de adviezen en oplossingen worden opgevolgd. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het algehele kwaliteitsbeleid binnen Inventum en je speelt daarbij een rol binnen het organiseren van inspecties en audits. Je werkt in een multidisciplinair team (R&D en Proces Engineering) en je gebruikt de juiste Quality-tools. Je hebt FMEA en CP kennis en ervaring en je past deze toe op je eigen toebedeelde verantwoordelijke productielijnen binnen Inventum.

Wie ben jij?

Jij bent een sterk communicatieve Quality Engineer die flexibel is ingesteld. Onder stressvolle situaties behoud jij het overzicht. Je kunt data-gedreven, projectmatig en binnen cross-functionele teams werken. Je hebt passie voor data en je hebt een gedreven analytische mindset. Ook wil je werken aan operationele preventieve borging, maar je schuwt de nodige reactieve situaties niet. Je beschikt over overtuigingskracht en je weet snel draagvlak te creëren. Verder beschik jij over een afgeronde technische hbo-opleiding met minimaal 2 jaar ervaring binnen een Quality-afdeling in een productieomgeving. Ten slotte beheer je de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde en we bieden je verder een marktconform salaris van rond de €4.000 bruto per maand.

Ik wil solliciteren en/of meer informatie, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Michel Waegenaere, Manager Quality, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.