Vacature Servicemonteur

Ben jij die klantgerichte Servicemonteur die storingen snel en correct verhelpt? Onze Service afdeling zorgt voor een snelle en juiste afhandeling van servicevragen van onze klanten. Als Servicemonteur sta je altijd klaar om storingen vlot te verhelpen. Ben jij die oplossingsgerichte collega? Solliciteer dan graag op deze vacature!

Servicemonteur tilt warmtepomp bij bus

Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. Wat is de mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf. Wij stropen onze mouwen graag op om net even een stapje verder te gaan. Ideeën om te verbeteren worden zeer gewaardeerd.

Wat ga je doen als Servicemonteur?

Als Servicemonteur rijd je in onze mooie eigen bus (met airco 🙂 ) naar klanten die onze hulp nodig hebben. De installateur is hier al geweest en kan het euvel niet vinden. Aan jou om dit op te lossen. Kom je er niet uit? Dan staan onze specialisten in Houten klaar om je verder te faciliteren.

Je werkzaamheden zijn onder andere het inbedrijfstellen van nieuwe warmtepompinstallaties en verhelpen van storingen in het veld van onze eigen geproduceerd producten (ventilatiewarmtepompen en boilers). Je constateert de oorzaak van de storing en verhelpt dit. Daarnaast adviseer je installateur en gebruiker over het juiste gebruik, instellingen en over eventuele installatieaanpassingen of vervanging. Wanneer een defect in de garantieperiode valt, adviseer jij intern over de garantie-afwikkeling. Je stelt bezoekverslagen op in het servicesysteem (Fieldservices/Salesforce), wat voor een vlotte en heldere afwikkeling van de storingen zorgt.

Wat verwachten we van jou?

Inventum is op zoek naar een Servicemonteur die zin heeft zijn of haar mouwen op te stropen. Je hebt minimaal een jaar aantoonbaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent bekend met verwarminginstallaties en/of inregelen van ventilatiesystemen. Met jouw klantgerichte houding kom je snel tot oplossingen. Wij zijn een afdeling in ontwikkeling, dus je houdt ook van helpen bouwen. Oh ja, verder houd je ook van gezelligheid en uitjes met collega’s zo nu en dan.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en we bieden je een salaris tussen de €2.800 en de €3.800, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd in de functie van Servicemonteur?

Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.