Vacature: (Strategic) Buyer

We zijn op zoek naar een inkoperdie weet van aanpakken en het beste uit zichzelf weet te halen. Ben jij de inkoper die we zoeken? Solliciteer direct op de vacature (Strategic) Buyer!

Vacature Strategic Buyer

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen als (Strategic) Buyer?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de contract- en prijsonderhandelingen en de begeleiding van de inkoopactiviteiten, waarbij efficiënt inkopen centraal staat. Je bent uitstekend in staat om de binnen- en buitenlandse leveranciersmarkt te verkennen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de leveranciersbeheersing met behulp van “Vendor Rating” en volg je actief de naleving van de gemaakte afspraken en doelstellingen met onze leveranciers. Als inkoper ben je nauw betrokken in projectteams met een duidelijke sturing van Inkoop op de beleidsdoelstellingen. Jij zorgt met het team voor tijdige leveringen, een optimale planning en bepaald samen het voorraadniveau.

Wie ben jij?

Je toont initiatief, je weet van aanpakken en gaat voor een kwalitatief goed resultaat. Daarnaast heb je enkele jaren inkoopervaring in een technische omgeving en naast een hbo-diploma ben je in het bezit van NEVI 1 en bij voorkeur NEVI 2. Je neemt eigenaarschap binnen de samenwerking van het team en brengt vernieuwende ideeën. De kennis van onze materialen en materiaalproductieprocessen neem je snel tot je, waardoor jouw onderhandelingen met leveranciers vlot gaan. Jij bouwt aan relaties en je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Spreek je ook Duits? Dat is voor ons een pré. In het hele proces houdt je overzicht en bewaak je de voortgang. Jouw ervaring met SAP/ERP systemen helpt je om dat te doen.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Ik wil meer informatie en/of solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie over de vacature (Strategic) Buyer neem je contact op met Mieneke Nieboer, Director Commercial Operations, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief per e-mail: hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.